Marketing Vesti Zrenjanin

Piccolo vam nudi neverovatan izbor kafa i frapea, obradujte sva vaša čula!

caffe piccolo

Volite kafu? Spremni ste za avanturu? Želite da obradujete sva vaša čula? Caffe Piccolo je pravo mesto za vas!

 

Novo u ponudi popularnog zrenjaninskog kafea je kafa sa Stock kremom. Ako ste voleli kafu sa Baileys-om, ovu ćete voleti podjednako, ako ne i više.

 

Ovde ćete naći veliki izbor i ostalih kafa, od domaće preko esspresa, macchiata, cappuccina, omiljene nesice sa i bez šlaga…

 

U ovim prohladnim danima više bi vam prijala topla čokolada? Tek tu muke nastaju. Jer, ne zna se koja više prija, topla sa crnom čokoladom, ili ona sa belom, ili ona sa lešnikom… Najbolje je da probate svaku.

 

Više vam odgovara frappe? Nema problema!

 

caffe piccolo

 

U kafeu Piccolo moći ćete da birate između 12 vrsta odličnih frapea sa neverovatnim ukusima. Osvežite se uz frappe ananas, frappe malinu, frappe šumsko voće ili frappe jagodu. Ako volite egzotične ukuse, tu je frappe kokos, ili frappe kafa.

 

Ukoliko verujete u dobre stare ukuse, ali na drugačiji način, tu je frappe vanila, frappe banana ili frappe lešnik. Čokolada je vaš omiljeni ukus? Onda birajte između frappea sa belom ili sa crnom čokoladom. A ako ne možete bez ukusa plazme, tu je frappe vanila plus plazma.

 

caffe piccolo

 

Uživajte u zimskim prepodnevima ili se opustite u popodnevnim satima u prelepom ambijentu kafea Piccolo. Uz drva koja pucketaju u zimskoj bašti, ili u ambijentu kafea. Sami ili u društvu onih koji vam prijaju, sa kojima možete da razgovarate, ali i ćutite, neka Caffe Piccolo bude vaš izbor.

 

Caffe Piccolo se nalazi u zrenjaninskom naselju Lesnina, u ulici Koče Kolarova 62 (zgrada Lesnine).

 

Zapratite Caffe Piccolo na Facebooku.

 

caffe piccolo

 

Podeli članak
sinovoz
FAM