Marketing

PerSu otvorio novi market, ovog puta u Orlovatu (Foto)

persu u orlovatu

U četvrtak, 7. februara, presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Orlovatu, na adresi Ive Lole Ribara 50. Vrata novog SuPer komšije otvorena su radnim danima i subotom od 6.30 do 20.30 časova, i nedeljom od 7 do 20 sati. Ovde vas, nakon završene obuke u trening centru, spremno čeka ljubazno osoblje PerSu marketa.

 

Na dan otvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojnih akcijskih sniženja, promotivnih aktivnosti i poklona, dočekao nov i moderno uređen enterijer sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

 

Na oko 150 kvadrata prodajnog prostora, ovaj minimarket svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova.

 

Iz ponude izdvajamo PerSu pijacu sa svežim, zdravim i ukusnim voćem i povrćem bržiljivo odrabranim za vas i vašu porodicu. Tu je i odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

 

Trgovinski lanac PerSu je za svoje verne potrošače, članove PerSu zajednice, krajem prošle godine uveo dodatnu pogodnost. Radi se o PerSu kartici lojalnosti. Ona korisnicima omogućava direktan povrat novca pri svakoj kupovini.

 

U 2019. PerSu marketi su nastavili da unapređuju i razvijaju svoju maloprodajnu mrežu. Sve se to čini u cilju poboljšanja kvaliteta usluge i iskustva kupovine.

 

“Ukoliko živite u Orlovatu ili ste u poseti rodnom mestu Uroša Predića, pozivamo vas da nas posetite. Ovde ćete osetiti iskustvo prijatne kupovine”, poručuju iz PerSu marketa.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM