Marketing Vesti Zrenjanin

Ovonedeljna akcija u “Ogrevu” će vas zaista obradovati!

akcija u ogrevu

Ukoliko planirate skoro renoviranje ili gradnju, ovonedeljna akcija u “Ogrevu” će vas zaista obradovati! “Ogrev” iz Zrenjanina je, naime, pripremio posebnu ponudu kvalitetnog materijala i opreme, po povoljnim cenama.

 

U prodajnim objektima “Ogreva” ćete pronaći sve artikle koji su vam potrebni, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Blok 25L za zidanje je ove nedelje na akciji od 27,90 rsd/kom (za preuzimanje iz “Neimara”), kao i beli kamen čija akcijska cena iznosi 699,00 rsd/ kom (za pakovanje od 50kg).

 

Za vaše kupatilo preporučujemo tuš paravan UNA, dimenzija 120×80 cm, sa kaljenim staklom debljine 6mm po ceni od 33.812,00 dinara. Paravan Una je konstruisan tako da na prednjoj strani ima jedno fiksno staklo i klizna vrata. Ona se zatvaraju od sredine prema stubu na bočnoj strani. Bočna strana ima jedno fiksno staklo. U sastav ovog paravana ulaze kvalitetni pravougaoni profili od nereckliranog i čistog aluminijuma, točkići koji nose vrata i koji u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, prohromske i veoma postojane ručke, stakleni delovi obrađeni i iskaljeni u kalionici stakla “Keramike Jovanović”, kao i ostali gumeno-silikonski brisači i magneti proverenog kvaliteta.

 

Akcija u “Ogrevu” traje od 14. do 21. avgusta

 

Asortiman keramičkih pločica je, od ove nedelje, bogatiji za još jedan novi model uvoznih pločica reljefne teksture, atraktivnih dimenzija 25×75 cm i već poznatog kvaliteta – Sensi u I klasi, proizvođača KAI Group.

 

Osim keramičkih pločica, za uređenje vašeg enterijera pripremljena je i posebna ponuda nemačkih laminata Krono, debljine 7 mm, klase 31, po ceni od 699,00 rsd/m2

 

Kvalitetnu izolaciju možete postići upotrebom nekoliko različitih materijala. Svakako vam preporučujemo kamenu vunu Natur Board Fit debljine 5cm po ceni od 249,90 rsd/m2.

 

“Kod nas zaista možete pronaći sve za kuću – na jednom mestu! Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte novu akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“. Akcija traje od 14. do 21. avgusta.

 

akcija u ogrevu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM