Marketing Vesti Zrenjanin

„Ogrev“ u svom asortimanu ima veliki izbor domaćih i stranih proizvoda

ogrev

Za ovu nedelju ponovo iz prodajnog asortimana zrenjaninske kompanije „Ogrev“ izdvajamo po nešto za svakog i za različite potrebe.

 

Preporučujemo razne dezene podnih pločica dimenzija 32,6 x 32,6, po veoma povoljnoj ceni od 649,00 dinara/m2. Naša preporuka su i ugradne akrilne kade za vaša kupatila po ceni od 10.194,00 dinara. Preporučujemo da spojeve u kupatilu, kao i u prostorijama sa vlažnim uslovima, zaštitite i ispunite Mapei silikonom u više boja. Ukoliko je ipak dovoljno da se stari silikon obnovi, „Ogrev“ u ponudi ima i sredstva koja služe ovoj svrsi.

 

„Kada posetite naše objekte možete nam se slobodno obratiti za preporuku ili savet ukoliko imate bilo koji problem u svom domaćinstvu. Naši stručni i iskusni zaposleni će vrlo rado pokušati zajedno sa vama da pronađu rešenje i pravi materijal u skladu sa platežnim mogućnostima i vašim zahtevima“, kažu u kompaniji „Ogrev“.

 

Od građevinskog materijala za ovaj put izdvajamo hidratni kreč, lepak za stiropor, blokove, gips ploče, materijal za hidroizolaciju i slično… A sve po akcijskim cenama!

 

Zato je najbolje da posetite jedan od tri prodajna objekta kompanije „Ogrev“ i da od velikog izbora proizvoda domaće i strane proizvodnje za sebe odaberete odgovarajuće.

 

Pročitajte još: „Ogrev“ nudi odlične uslove plaćanja!

 

U nastavku pogledajte novu akcijsku ponudu:

 

ogrev

 

Podeli članak
sinovoz
FAM