Marketing Vesti Zrenjanin

„Ogrev“ predstavlja novu akciju nedelje i bogat izbor proizvoda!

ogrev vaš dom

U ovom vanrednom vremenu dobro smo spoznali koliko je važna dobra izolacija. I vaš dom zahteva isto. Zato je tu hidroizolaciona traka, kao i zaptivna pur pena – artikli koje je „Ogrev“ za vas ove nedelje izdvojio po akcijskoj ceni.

 

Pored toga, u svoja kupatila možete uneti pravu paletu boja. U prodaji su preostali modeli kupatilskog nameštaja uz čak 15% popusta. Ne postoji mogućnost poručivanja izrade – prodaje se ono što se nalazi na zalihama.

 

Za moderne ambijente iz velike ponude keramičkih pločica izdvojili smo model urbanog stila FRIGIA dimenzije 30x60cm.

 

Pripremite postojeću stolariju za dugi sunčani period premazima koji sadrže u sebi i vosak – sandolin u pakovanju od 0,75l. Ukoliko su vam ipak potrebna nova vrata uverite se u zaista bogat izbor sigurnosnih vrata po ceni od 21.999,00 dinara.

 

Za vredne majstore i vas koji ste vešti u zanatskim i građevinskim poslovima, ove nedelje specijalne cene za sledeće artikle: mašalica, kreč, blok, gašeni kreš, šindra…

 

Za održavanje i ulepšavanje dvorišta ili bašta neophodni su vam: kosilica, štukatur trska, pletivo…

 

Preostalo je možda još malo hladnijih dana i ustrebaće vam i pelet za loženje, a vi već sigurno dobro znate da ga u prodajnim objektima „Ogreva“ možete pronaći, i to pored ostalog materijala za loženje.

 

Podsećamo i na malo izmenjeno radno vreme prodajnih objekata „Ogreva“: radnim danima od 8 do 15 časova i subotom do 14 časova, za sada…

 

„Dobro nam došli“, poručuju iz kompanije „Ogrev“.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte ovonedeljnu ponudu u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM