Marketing Vesti Zrenjanin

“Ogrev” predstavlja: Nova akcijska ponuda kvalitetnog materijala i opreme

akcijska ponuda

Od danas je pred vama nova akcijska ponuda kvalitetnog materijala i opreme, koju je “Ogrev” pripremio za narednu nedelju.

 

“Bilo da renovirate, gradite ili završavate sa zimskim pripremama, u našim prodajnim objektima ćete pronaći sve artikle koji su vam potrebni, po vrlo povoljnim uslovima. Jer, na nas uvek možete da računate”, poručuju iz “Ogreva”.

 

Iz asortimana keramičkih pločica izdvajamo seriju Nerina, atraktivnih dimenzija 29×89 cm, proizvođača Cersanit, po ceni od 2.362,00 rsd/m2. U okviru ove serije, na raspolaganju su dve nijanse, kao i nesvakidašnja, reljefna dekor pločica. Ona će, bez sumnje, doprineti kreiranju savremenog ambijenta sa stilom. Za moderno kupatilo preporučujemo i konzolnu wc-šolju Tondo sa daskom, u crnoj boji, po ceni od 23.970,00 rsd/kom.

 

Osim keramike i opreme za kupatilo, “Ogrev” je za uređenje vašeg enterijera pripremio i posebnu ponudu Vinil klik laminata u više boja i dezena po ceni od 1.690,00 rsd/m2.

 

Akcijska ponuda obuhvata i grejna tela i ogrevni materijal

 

“Kako nam se bliži zima tako je i naša akcijska ponuda sve više okrenuta grejnim telima, ogrevnоm materijalu, kao i materijalu potrebnom za zimske pripreme doma. Tako ove nedelje možete nabaviti sečeno ogrevno drvo u paleti dimenzija 1x1x1,8m po ceni od 12.790,00 rsd/kom. U ponudi je i kamena vuna Natur Board Fit, debljine 5cm, za kvalitetnu izolaciju, po specijalnoj ceni od 249,90 rsd/m2, navode u “Ogrevu”.

 

U okviru širokog asortimana boja i lakova, ove nedelje akcenat stavljamo na Signit gotove, perive boje za unutrašnje zidove. Njih ove nedelje možete nabaviti po specijalnoj ceni od 1.194,00 rsd/kom.

 

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica prilikom odabira artikala za uređenje vašeg doma, stručni savet iskusnih prodavaca će vam sigurno pomoći da donesete pravu odluku.

 

“Očekujemo vas. Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“. Nova akcija traje od 13. do 20. novembra.

 

akcijska ponuda

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM