Marketing Vesti Zrenjanin

„Ogrev“ je spremio pravo rešenje za vaše radove unutar kuće!

U skladu sa aktuelnim vremenskim uslovima, ove nedelje radove nastavljamo unutar kuće… Zato je „Ogrev“ za vas pripremio posebnu ponudu nemačkih laminata Krono, klase 31, po ceni od 699,00 dinara/m2, kao i Armstrong „Atlas“ spuštenih plafona od 509,90 dinara/m2.

 

Kada je keramičko oblaganje u pitanju – izdvajamo domaće pločice van klase, raznih dimenzija, po super ceni od samo 510,00 dinara/m2. Po povoljnim uslovima u „Ogrevu“ možete nabaviti i usponski tuš TR7300 Delta atraktivnog dizajna.

 

„Poznato je da deo našeg asortimana predstavlja i stolarija. Poseban akcenat stavljamo na sobna vrata, u više boja i dimenzija, sa obostranim ravnim pervajzom“, kažu u kompaniji „Ogrev“.

 

Od hemijskih sredstava, koja su deo standardne ponude u „Ogrevu“, ove nedelje preporučujemo Astonish čistač tuš kabina zahvaljujući kojem će one, uz vrlo malo vremena i truda, uvek biti čiste i blistave.

 

„Pozovite nas ili posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta. Dobro nam došli“, poručuju iz „Ogreva“.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte novu akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM