Marketing Vesti Zrenjanin

Ogrev je i za ovu nedelju pripremio novu akcijsku ponudu kvalitetnog materijala i opreme

ogrev spatolato

Ogrev je i za ovu nedelju pripremio novu akcijsku ponudu kvalitetnog materijala i opreme, jer na njega uvek možete da računate. Bilo da renovirate, gradite ili započinjete sa zimskim pripremama, u prodajnim objektima Ogreva ćete pronaći sve artikle koji su vam potrebni, po vrlo povoljnim uslovima.

 

Ukoliko planirate, ili ste već u toku gradnje, znajte da je blok 25l u prvoj klasi ove nedelje na akciji od 41,90 rsd/kom, kao i crep Terran Renova Color Sistem, po ceni od 91,90 rsd/kom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Niže cene proizvoda: Ne propustite nove akcijske ponude u Gomex trgovinama!

 

Kao i uvek, Ogrev je pripremio nešto i za vaše kupatilo. Ove nedelje akcenat stavljamo na keramičke pločice Spatolato Glossy 30×60 cm brenda LV Granito. Pored fantastične mermerne teksture, visoko sjajna površina, odnosno, glossy završna obrada, još jedna je od izuzetnih karakteristika ovog modela. Uz ekskluzivnu tehnologiju proizvodnje kreirana je izuzetno sjajna, glazirana površina koja će vašem ambijentu dodati notu luksuza i elegancije.

 

Pored svega navedenog, u prodavnicama Ogreva, po specijalnim uslovima, možete da nabavite i gotov beton Estrih, po ceni od 399,00 rsd/kom, Zvezdakril fasadnu boju, po ceni od 3.990,00 rsd/kom, gipskarton ploče debljine 9,5mm, po ceni od 299,90 rsd/m2, kao i uvozni brodski pod, po ceni od 1.599,00 rsd/m2.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Pripreme za zimu obuhvataju i nabavku ogreva koji ovde možete pronaći u svako doba. Ove nedelje na akciji je super briket, po ceni od 30,90 rsd/kg, kao i drvo u paleti, po ceni od 18.990,00 rsd/kom.

 

Zapratite „Ogrev“ na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o akcijama i novitetima iz njegove ponude.

 

Dobro došli!

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak