Marketing Vesti Zrenjanin

Održavanje PVC stolarije: Minimalno vremena za maksimalan efekat

održavanje pvc stolarije
Foto: Pixabay

U nekoliko navrata smo na portalu zrenjaninski.com pisali o kvalitetima i prednostima PVC stolarije u odnosu na ostale vrste. Jedna od prednosti je i relativno lako održavanje PVC stolarije.

 

Kako bi zadržala sve svoje funkcionalne, ali i estetske kvalitete, od velike je važnosti njeno redovno i pravilno održavanje.

 

PVC stolarija, kada je o održavanju reč, stvarno je zahvalna i potrebno je uložiti minimalno vremena da sve ostane u prvobitnom stanju.

 

PROČITAJTE JOŠ: PVC stolarija i te kako doprinosi zaštiti životne sredine

 

PVC profili se odlikuju svojom posebnom dugovečnom površinom koja se vrlo lako čisti i održava u stanju kao i prvog dana ugradnje. Profile je najbolje čistiti mekanom krpom i mlakom vodom uz dodatak blagog sredstva za pranje posuđa.

 

Nikako nemojte da koristite oštra sredstva za ribanje, kao i sredstva koja sadrže razređivač, aceton i ostale agresivne hemikalije.

 

Što se tiče stakla, za njegovo održavanje dovoljna je odgovarajuća krpica, veća količina vode i samo malo nekog sredstva za čišćenje staklenih površina.

 

Dugovečna, funkcionalna, energetski efikasna i laka za održavanje, to je PVC stolarija.

 

Gde je najbolja PVC stolarija?

 

Preporučujemo da je nabavite u firmi Premija PVC.

 

Posetite neko od prodajnih mesta i uverite se svojim očima u veliki izbor PVC vrata i prozora svih dimenzija. Na licu mesta ćete naći najveći izbor gotove stolarije nemačkog brenda, koju u ponudi u Srbiji ima samo Premija PVC.

 

Ova firma je zastupnik najveće fabrike prozora i vrata u Evropi, proverenog sertifikovanog kvaliteta od strane nemačkog instituta PfB iz Rozenhajma.

 

Ono što izdvaja Premiju PVC su pristupačne cene, odnosno najbolje usklađen balans između cene i kvaliteta.

 

Važno je naglasiti i da će kupljena PVC stolarija na vašu adresu biti isporučena ODMAH.

 

Zrenjanincima preporučujemo da posete prodajna mesta Premije PVC u Novom Sadu, Temerinski put bb kod Rode (telefon 063/518-318) ili u Zemunu, Autoput za Novi Sad 103 (telefon 063/518-517).

 

Cenovnik i kompletnu ponudu možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz