Marketing Vesti Zrenjanin

Novo lice starog prijatelja: Počelo brendiranje vozila AS taksija

vozila as taksija

AS taksi iz Zrenjanina, osim što stalno misli na bezbednost i komfor svojih putnika, podjednako misli i na unapređenje estetike svoje firme, ali i grada. Zato je ovih dana počelo brendiranje vozila AS taksija.

 

Prema planu, najveći deo vozila biće brendiran u oktobru i novembru, a kompletan posao biće završen do kraja godine.

 

“Vozila će biti bela, a na vratima će imati sliku grada, odnosno zgrade Skupštine grada i katoličke crkve, koje su, po nama, simboli Zrenjanina”, kažu u AS taksiju.

 

vozila as taksija

 

U ovom udruženju smatraju da je veoma važno da vozila AS taksija budu prepoznatljiva na ulicama grada.

 

“I do sada smo se trudili da se izdvojimo i prepoznajemo po kvalitetu naše usluge. Na prvom mestu su nam brzina i sigurnost, a u uslovima pandemije, i bezbednost naših putnika. Važno nam je da budemo profesionalni i ljubazni. Ali, isto tako nam je važno da nas Zrenjaninci prepoznaju po posebnoj estetici. Da ih, kada vide naše vozilo na ulici, to asocira upravo na naš kvalitet i naše prednosti. Mi smo uvek tu za naše putnike. U svako doba dana i noći, naši putnici će dobiti brzu, profesionalnu uslugu, i uz sve mere bezbednosti stići će do svog odredišta na najbrži i najbezbedniji način”, kažu u AS taksiju.

 

Da bi do vas stiglo vozilo AS taksija treba samo da pozovete broj 023 611 111.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM