Marketing Vesti Zrenjanin

Novi Dijamant margarin Bakes & Cakes učiniće vas poslastičarskim ekspertom

margarin bakes & cakes 

Sigurno ste se nekad zapitali koji je to kolač koji se najbrže pravi i jede u svim prilikama, a ne postoji osoba koja mu može odoleti? Ukoliko vam stižu nenajavljeni gosti – ne brinite! Za njegovu pripremu potrebno je svega petnaest minuta, a uz ovaj dodatak kolač će biti gotov na vreme. I to bez greške!

 

Dijamant margarin Bakes & Cakes učiniće vas poslastičarskim ekspertom, a priprema mafina, mnogima omiljenog kolača, biće nikad jednostavnija.

 

„Umešali smo veliku količinu ljubavi i posebno osmislili njegovu namenu i dizajn pakovanja koji ga čine posebnim. Nova limitirana serija Bakes & Cakes margarina je za sve one koji nemaju puno vremena tokom dana, a žele da budu sigurni u uspeh pripreme svojih mafina, slatkih peciva i testa“, kažu u Dijamantu.

 

Bilo da su čokoladni ili voćni, sa mrvicama ili bez, sa Bakes & Cakes margarinom dobićete savršenu teksturu i aromu mafina i slatkih peciva na koje niko neće ostati ravnodušan.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Jeste li znali?

 

Prvi mafini pravili su se još u 10. veku u Engleskoj, u Velsu. Bili su hrana siromašnog sloja društva, a osnovni sastojci za izradu bili su ostaci hleba i biskvita. S vremenom su postali omiljena poslastica svih Britanaca, bez obzira na položaj u društvu.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz