Marketing Vesti Zrenjanin

Nomad Beer House: Prepustite se uživanju u vrhunskom kraft pivu

nomad beer house

Tropske vrućine pravo su vreme za ljubitelje piva, a mi vam preporučujemo da posetite lokal „Nomad Beer House“, u Miletićevoj 3, i da se prepustite uživanju u vrhunskom kraft pivu.

 

U ponudi su četiri popularne vrste zanatskog piva, koje se proizvode u neposrednoj blizini kraft pivnice, u strogo kontrolisanoj proceduri, i uz poštovanje svih dobrih običaja za spravljanje zanatskog piva standardnih odlika.

 

– Gosti mogu da biraju jednu od četiri vrste domaćeg zanatskog piva, koja su brend ovog lokala. To su lager ili zlatno, zatim tamno ili crno, pa pšenično i IPA (Indian pale ale) pivo. Zlatno lager pivo možda je najbliže ukusu ovdašnjih ljubitelja piva. Ali, važno je istaći da sve četiri vrste imaju svoje konzumente i da su vrhunskog kvaliteta. Uvek ističemo kao važnu činjenicu da su piva nepasterizovana i nefiltrirana. Nisu ni veštački gazirana, već je bogata pena rezultat prirodnih procesa – kaže za portal zrenjaninski.com menadžer firme „Nomad Beer House“ Miloš Padejski.

 

nomad beer house

 

Ova kuća za goste i putnike namernike ima još aduta u ponudi. To je prenoćište, odnosno smeštaj, ili pun pansion, u komfornom objektu, na atraktivnoj lokaciji u užem centru grada. Smeštajni kapaciteti su četiri sobe od po 32 kvadratna metra, sa po četiri kreveta. Svaka soba ima svoje kupatilo i sanitarni čvor.

 

Po želji, gosti u smeštaju mogu na jednom mestu imati kompletnu uslugu, bez potrebe da bilo gde idu. „Nomad Beer House“ sarađuje sa nekoliko restorana u gradu, koji imaju odličnu ponudu jela po narudžbi, za sve vrste obroka, od doručka do večere.

 

Lokal je pogodan i za organizovanje poslovnih sastanaka i okupljanja raznim povodima.

 

Gosti imaju priliku i da obiđu pogon za proizvodnju piva i da se upoznaju sa procesima u kojima nastaje popularno piće, koje od milošte zovu i “tečni hleb”.

 

Za više informacija kontakt telefon je 064 271 50 79.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM