Marketing Vesti Zrenjanin

Nomad Beer House gostima za večeras pripremio prijatno iznenađenje

nomad beer house

Menadžment zrenjaninske mini-pivnice „Nomad Beer House“ priprema za svoje verne goste prijatno iznenađenje za večeras. Ni manje ni više nego – živu svirku.

 

Od 20.30 časova bend, u kojem su tri muzičara i tri instrumenta – gitara, bendžo i usna harmonika, zabavljaće goste pivnice. Na repertoaru će biti rok i džez muzika.

 

Stalni posetioci popularne pivnice „Nomad Beer House“ već znaju da u ovom kultnom sastajalištu mogu da uživaju u vrhunski spravljenom zanatskom ili craft pivu. To su IPA-pale ale, lager, tamno ili crno, i mutno pšenično. Toči se u krigle zapremine 0,3 ili o,5 litara, A moguće su i maštovite kombinacije, pola crno – pola lager i slično.

 

Za pivopije koje više vole flaširano pivo, izbor su Miller, Stella Artois, Tuborg, Laško, Heineken…

 

Dakle, uživanje u najavi, jer smo se uželeli ovakvih druženja. Naravno, sve uz neizbežno poštovanje epidemioloških mera i u skladu sa aktuelnom situacijom.

 

„Nomad Beer House“ se nalazi u Zrenjaninu, u Miletićevoj 3, u dvorišnom objektu kod Žitnog trga. Za više informacija kontakt telefon je 064 271 50 79.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM