Marketing Vesti Zrenjanin

Naučiti decu da kodiraju znači pripremiti ih za budućnost!

logiscool
Foto: Logiscool

U današnjem vremenu potpuno je prirodno da deca koriste računare, tablete, pametne telefone, kao i da slobodno vreme u najvećoj meri provode u virtualnom svetu, igrajući igrice ili kreirajući multimedijske sadržaje, video zapise, animacije. Logiscool obrazovni program odvija se baš u tom miljeu, u kojem današnja deca najviše uživaju. Kako objašnjava direktor Žombor Roža, u ovoj školi mališani samostalno ili u timskom radu kreiraju i programiraju kompjuterske igrice, telefonske aplikacije, programe ili animacije.

 

PROČITAJTE JOŠ: Zašto je učenje kodiranja korisno za decu

 

– Prilikom izrade projekata deca uče osnove programiranja i razvijaju brojne intelektualne veštine, poput logičkog razmišljanja, organizacije, koncentracije, rešavanja problema i kombinatorne veštine. Takođe razvijaju kreativnost i maštu. U našem programu na značaju dobija i teorijsko znanje koje deca stiču na predmetnim časovima u školi. Tako, na primer, prilikom kreiranja jedne igrice koja se odvija u moru, deca praktikuju znanje iz fizike, konkretno Arhimedov zakon. Smatramo da je vrlo važno da deca dožive uspeh i postanu otvoreni i hrabri da pokrenu svoje ideje. To će imati pozitivan učinak čak i na njihove rezultate u školi, a kasnije i u profesiji – objašnjava Žombor Roža.

 

U Logiscool-u deca rade ono što najviše vole: provode vreme uz kompjuterske igrice. Ali ne samo da se igraju – ovde stvaraju svoje igre. I dok uče glavne principe kodiranja, stiču najvažnije veštine budućnosti: rešavanje problema, logičko razmišljanje, kreativnost, izdržljivost i još mnogo toga.

 

žombor roža
Žombor Roža (Foto: Logiscool)

 

Logiscool može prilagoditi nastavu uzrastu, nivou znanja i brzini učenja učenika

 

Svojom jedinstvenom, zaštićenom obrazovnom platformom i skalabilnim nastavnim planom i programom, Logiscool može prilagoditi nastavu uzrastu, nivou znanja i brzini učenja učenika. Na taj način maksimizira nivo zadovoljstva, kako za decu tako i za njihove roditelje. Nudeći kurseve, kampove i druge programe u vezi sa kodiranjem, robotikom i digitalnom pismenošću za decu uzrasta od 7 do 18 godina, Logiscool ima najraznovrsniji portfolio usluga u sektoru obrazovanja za kodiranje za decu.

 

Što ranije omogućimo deci da zakorače u svet kodiranja, veće su šanse da će od pasivnih konzumenata raznih objava na internetu postati odgovorni i kreativni stvaraoci digitalnih sadržaja. Naučiti ih kodiranju u ranom uzrastu, znači pripremiti decu za budućnost!

 

Posvećeni važnosti pripreme dece širom sveta za digitalno doba, Logiscool traži franšizne partnere koji bi želeli da naprave razliku u svom okruženju, koristeći ovu dobru, sadržajnu i profesionalnu poslovnu priliku.

 

„Budite naš novi franšizni partner u Zrenjaninu“, poručuju iz Logiscool-a.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz