Marketing YTOP

NAJBOLJI SLADOLED JE ITALIJANSKI, A ON JE STIGAO U ZRENJANIN

arena

Kažu da je prvi sladoled nastao u Kini. To je istorija. Sadašnjost kaže da se najbolji sladoled na svetu danas pravi, zna se – u Italiji!

 

arena

 

Prva usavršena mašina za sladoled nastala je u Italiji. U Bolonji postoji univerzitet za pravljenje sladoleda. Katarina Mediči povela je u Francusku kuvara koji joj je napravio sladoled u rodnoj Italiji.

 

Davno, davno sladoled je bio poslastica bogatih i moćnih.

 

Danas, čak i ako niste ni bogati ni moćni, možete da uživate u odličnom sladoledu napravljenom po italijanskoj recepturi i to u poslastičarnici „Arena“, koja se nalazi na magistrali, prekoputa zgrade Policijske uprave i Vojvođanske banke.

 

Istina, neće vam biti lako da izaberete jer u poslastičarnici „Arena“ imaju izbor 17 vrsta sladoleda. Zato ćemo vam pomoći kako da izaberete svoj magični kornet.

 

Neka se u vašoj porciji nađe kugla sladoleda od čokolade: čokolada, sa 56 odsto kakaoa, ukus je koji kad se jednom proba, nikada se ne zaboravlja.

 

Više volite voćne ukuse: tu je malina sa 100 odsto voća i fruktozom, sladoled koji slobodno mogu jesti i oni koji imaju problem sa šećerom.

 

Ukusi koji će vas ostaviti bez daha: bajadera, sa mlečnom čokoladom i pravim lešnicima, ferero roše sa delikatnim ukusom italijanskog šampanjca ili fantastični mafini.

 

sladoled arena

 

Sladoled u poslatičarnici „Arena“ pravi se po originalnim italijanskim receptima i sa originalnim sirovinama. Još jedna lepa akcija u toku je u poslastičarnici „Arena“. Uz svaku poručenu picu u fast fudu „Arena“, pored već standardnog poklona, litarske Koka kole, poslastičarnica „Arena“ časti i jednim originalnim promo belgijskim vaflom.

 

Neka vaša letnja šetnja u prijatnim večernjim satima počne od poslastičarnice „Arena“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz