Marketing YTOP

NAJBOLJI SLADOLED JE ITALIJANSKI, A ON JE STIGAO U ZRENJANIN

arena

Kažu da je prvi sladoled nastao u Kini. To je istorija. Sadašnjost kaže da se najbolji sladoled na svetu danas pravi, zna se – u Italiji!

 

arena

 

Prva usavršena mašina za sladoled nastala je u Italiji. U Bolonji postoji univerzitet za pravljenje sladoleda. Katarina Mediči povela je u Francusku kuvara koji joj je napravio sladoled u rodnoj Italiji.

 

Davno, davno sladoled je bio poslastica bogatih i moćnih.

 

Danas, čak i ako niste ni bogati ni moćni, možete da uživate u odličnom sladoledu napravljenom po italijanskoj recepturi i to u poslastičarnici “Arena”, koja se nalazi na magistrali, prekoputa zgrade Policijske uprave i Vojvođanske banke.

 

Istina, neće vam biti lako da izaberete jer u poslastičarnici “Arena” imaju izbor 17 vrsta sladoleda. Zato ćemo vam pomoći kako da izaberete svoj magični kornet.

 

Neka se u vašoj porciji nađe kugla sladoleda od čokolade: čokolada, sa 56 odsto kakaoa, ukus je koji kad se jednom proba, nikada se ne zaboravlja.

 

Više volite voćne ukuse: tu je malina sa 100 odsto voća i fruktozom, sladoled koji slobodno mogu jesti i oni koji imaju problem sa šećerom.

 

Ukusi koji će vas ostaviti bez daha: bajadera, sa mlečnom čokoladom i pravim lešnicima, ferero roše sa delikatnim ukusom italijanskog šampanjca ili fantastični mafini.

 

sladoled arena

 

Sladoled u poslatičarnici “Arena” pravi se po originalnim italijanskim receptima i sa originalnim sirovinama. Još jedna lepa akcija u toku je u poslastičarnici “Arena”. Uz svaku poručenu picu u fast fudu “Arena”, pored već standardnog poklona, litarske Koka kole, poslastičarnica “Arena” časti i jednim originalnim promo belgijskim vaflom.

 

Neka vaša letnja šetnja u prijatnim večernjim satima počne od poslastičarnice “Arena”.

Podeli članak
sinovoz
FAM