Marketing Vesti Zrenjanin

Najbolji odnos cene i kvaliteta u prodajnim objektima „Ogreva“

ponuda u prodajnim objektima ogreva
Foto: Ogrev promo

Idealno je vreme da počastite vaš dom. Ukoliko preuređujete ili gradite, sigurni smo da su vaš izbor kvalitetan materijal i oprema, kao i povoljne cene. U prodajnim objektima „Ogreva“ upravo ćete pronaći sve artikle koji su vam potrebni sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

 

Kao što ste uvek i navikli, iz asortimana kupatilskih elemenata ovog puta izdvajamo kupatilski nameštaj model Prima 50 – donji deo sa umivaonikom po ceni od 6.500,00 dinara, kao i komplet bateriju sa usponskim tušem za vašu tuš kabinu po izuzetnoj ceni od 19.297,00 dinara.

 

Kada je keramičko oblaganje u pitanju – izdvajamo nadaleko poznati Cersanit kao proizvođača sa velikim izborom podnih pločica 33x33cm po ceni od samo 649,00 dinara/m2.

 

Ogrevni materijal i grejna tela su u ovom periodu najtraženiji artikli.

 

Pored toga, izdvajamo za ovu pretprazničnu nedelju: sobna vrata, OSB, gips i polikarbonatne ploče, mineralnu vunu i jedan od materijala koji će vam omogućiti izvođenje građevinskih radova i na niskim temperaturama ANTIFRIZ za beton proizvođača SIKA.

 

„Pozovite nas ili posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta. Želimo vam da provedete predstojeće praznike u zdravlju i dobrom raspoloženju! Dobro nam došli“, poručuju iz kompanije „Ogrev“.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte ovonedeljnu ponudu u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

ponuda u prodajnim objektima ogreva

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM