Marketing Vesti Zrenjanin

Na kraju dana opustite se u prijatnoj atmosferi kafea “Piccolo”

piccolo

Kao da nam se leto vratilo u grad. Prijatne dnevne temperature i još prijatnije večernje, prava su prilika da jedan deo svog dana provedete u lepom ambijentu letnje ili jesenje bašte Caffea Piccolo, koji se nalazi u ulici Koče Kolarova, u zrenjaninskom naselju Lesnina.

 

Dan možete da započnete prvom jutarnjom kafom, a zahvaljujući velikom izboru kafa u kafeu Piccolo, neka vam svako jutro počne nekom drugom. Oslobodite um za nove, zanimljive ukuse. I jednostavno uživajte.

 

Zahvaljujući tome što se letnja bašta Caffea Piccolo vrlo lako pretvori u jesenju, provedite veče u ovom zanimljivom prostoru uz čašu lepog vina. Ima li lepšeg načina da završite naporan dan: vedra jesenja noć koja se polako spušta na grad, draga osoba pored vas i čaša dobrog vina? Belo, crveno ili roze, neće vam biti lako da izaberete, jer Caffe Piccolo u svojoj ponudi ima samo najbolje.

 

Caffe Piccolo izuzetno vodi računa o zadovoljstvu svojih gostiju. Prijatna atmosfera, profesionalno i ljubazno osoblje, garancija su da ćete u ovom zanimljivom prostoru provesti najlepši deo dana.

 

caffe piccolo

 

Profesionalnost Caffea Piccolo ogleda se i u strogom poštovanju pravila, pa iz ovog kafea poručuju da se u ovom prostoru alkohol ne poslužuje osobama mlađim od 18 godina.

 

Dođite samo da uživate u prijatnoj atmosferi, lepoj muzici i dobrom društvu.

 

Ili, odgledajte neki sportski događaj u poznatom, ili zašto da ne, nepoznatom društvu. Caffe Piccolo opremljen je najsavremenijim TV uređajima za vrhunsko uživanje u sportskim događajima.

 

Počnite dan, napravite pauzu između obaveza ili se ovde opustite pred počinak. Jednostavno, ugodite sebi.

 

Vaše je samo da dođete. Da vam bude ugodno i prijatno, zadužen je Caffe Piccolo.

 

Zapratite Caffe Piccolo na zvaničnoj Facebook stranici.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM