Marketing Vesti Zrenjanin

Mart je pravi mesec za servis klima uređaja, stručnjaci objašnjavaju i zašto

Iako su vam radijatori još topli, pa vam se čini da su vrućine daleko, iskustvo prethodnih godina pokazuje da je period između sezone grejanja i sezone hlađenja sve kraći. Do juče ste se grejali, a sad već uključujete klimu. Zato je mart pravo vreme i odličan mesec za servis klima uređaja.

 

Mislite – nisam klimu previše koristio i ne moram da je servisiram. Kakva greška!

 

Za početak, klima uređaj mora biti redovno održavan, kako bi radio normalno, a garancija važi samo ako je servis urađen onako kako je propisano.

 

I u slučaju da ne koristite klima uređaj često, u njemu se nakupi prljavština. Zbog vlažne sredine klima uređaj je pogodan za razvoj grinja, mikroorganizama, buđi… Redovno čišćenje i servisiranje omogućava zdrav vazduh u prostoriji.

 

Neodržavani klima uređaji troše mnogo više struje, slabije hlade, a u krajnjem slučaju i preopterećuju kompresor. Onda vam klima samo zasmrdi i prestane da radi. Imajte na umu da je popravka uvek skuplja od održavanja.

 

O redovnom servisiranju posebno treba voditi računa tamo gde ima osoba koje su alergične i gde ima male dece. I još nešto, a vrlo važno.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Najviše ima kvarova kad je napolju pakao od vrućine. I onda na servisera i majstora morate da čekate. A hitno vam je. Ali, i drugima. Zato na vreme mislite na klima uređaj bez kog više ne možete da zamislite život. Kao i u drugim stvarima, tako je i kod klime – bolje je sprečiti nego lečiti.

 

Prepustite servis klima uređaja firmi ART COOL

 

Ispravan klima uređaj vaš je saveznik, a vaš savetnik je ART COOL servis u Zrenjaninu.

 

Za sve što vas interesuje, za sve nedoumice, za najbolji izbor, za odličan servis, za to da prestanu sve vaše brige u vezi sa klima uređajima, ART COOL servis možete kontaktirati putem broja telefona 063 776 32 59 ili PREKO FEJSBUKA.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM