Marketing Vesti Zrenjanin

Kompanija Knjaz Miloš nagrađuje po jednim biciklom svake nedelje tokom juna

knjaz miloš

Najbolji recikleri, koji tokom juna odlože iskorišćenu ambalažu proizvoda sa nalepnicom „Recikliraj“, kupljenih u Idea i Roda prodavnicama, imaju priliku da osvoje bicikl svake nedelje u mesecu. Ovog meseca, nagrade će dodeliti kompanija Knjaz Miloš. Pobednici će biti oni koji u sedam dana predaju najveći broj jedinica ambalaže. Imena dobitnika će biti objavljena na Facebook i Instagram stranici Pametno recikliraj Zrenjanin.

 

Prvi presek nagradnog takmičenja biće 9. juna za količine reciklirane u periodu od 1. do 8 juna. Naredna tri proglašenja pobednika održaće se 16, 23. i 30. juna. Isti učesnik ne može da pobedi dva ili više puta.

 

Način učešća isti je kao i prethodnih meseci, a odlaganje ambalaže u pametne uređaje digitalizovano je i lako primenjivo. Nakon ubacivanja limenki, tetra pak, PET i staklene ambalaže, građani unose jedinstvene kodove, koji se pojave na ekranu aparata, putem svog naloga na Solagro aplikaciji. Na taj način, osim što se takmiče za glavnu nagradu, prikupljaju i bodove koje mogu zameniti za vaučere od 10%, 20% i 25% popusta na artikl po izboru.

 

U Idea i Roda objektima građani sami vraćaju ambalažu u pametne uređaje. Na specijalnim kioscima u gradu mogu dobiti pomoć operatera pri skeniranju proizvoda i unošenja koda za prikupljanje poena, na njihov korisnički nalog u Solagro aplikaciji.

 

Pametni uređaji u IDEA i Roda marketima

 

Pametni uređaji nalaze se u četiri IDEA prodavnice (IDEA Super – Miletićeva 86, IDEA – Jevrejska ulica, IDEA – ulica Vojvode Petra Bojovića, IDEA – ulica Tihomira Ostojića) i u Roda hipermarktetu u ulici Pere Dobrinovića. Specijalni kiosci postavljeni su na lokacijama: MZ Bagljaš, ulica 20. oktobra; MZ Dositej Obradović, ulica Marka Oreškovića; Kulturni centar, ulica Narodne omladine; Stara gradska pijaca, ulica Dr Miroslava Tirša; MZ Zeleno polje, ulica Šumadijska; Žitni trg, kao i na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“.

 

U igri učestvuju samo proizvodi kompanija Knjaz Miloš, Coca-Cola HBC, Carlsberg, Red Bull i Tetra Pak (koji je plasirao Rauch, Nektar i Imlek proizvode) sa nalepnicom „Recikliraj“. Građani koji žele da recikliraju i drugi ambalažni otpad mogu ga odložiti u kante za prikupljanje koje se nalaze pored ovih mašina. U julu će se održati poslednji krug takmičenja, kada sve građane očekuju nove vredne nagrade.

 

Nagradni konkurs organizuje se u okviru projekta „Pametno recikliraj“. Kroz program develoPPP nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) zajednički ga sprovode GIZ, Ball Packaging, Sekopak, Solagro Smart Recycling, Mercator-S, Reverse Logistics Group, a u saradnji sa NALED-om i programom „Svaka limenka se računa“. Projekat su podržale kompanije Coca-Cola HBC, Carlsberg, Tetra Pak, Red Bull i Knjaz Miloš.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.