Marketing Vesti Zrenjanin

Kompanija Dijamant proslavila jubilej poslovanja: Spektakularan koncert u čast 85 godina

kompanija dijamant
Foto: Dijamant

Kompanija Dijamant, regionalni lider u industriji ulja, margarina i majoneza, na jedinstven način obeležila je veliki jubilej – 85 godina poslovanja. To je učinila spektakularnim koncertom Ace Pejovića, koji je upriličen tim povodom u hali Spens u Novom Sadu.

 

Kupovinom Dijamant proizvoda u određenoj vrednosti i skeniranjem računa putem posebno kreirane aplikacije, potrošači su mogli da obezbede ulaznice za koncert, kao nagradu za lojalnost brendovima i kompaniji.

 

PROČITAJTE JOŠ: Muške i ženske majice iz nove DDG Fashion kolekcije

 

Već na prve taktove poznatih numera osetila se pozitivna energija. Oduševljena publika je svaku pesmu ispratila uz gromoglasni aplauz. Da je slogan kampanje – Hvala vam za decenije poverenja – prepoznat u javnosti, dokaz je ispunjena hala do poslednjeg mesta i što se tražila karta više.

 

koncert aco pejović
Foto: Dijamant

 

Višedecenijski uspeh na temeljima tradicije

 

– Veoma sam zadovoljan činjenicom da smo značajan jubilej obeležili u prisustvu zaposlenih, poslovnih saradnika, a posebno potrošača, odnosno svih onih kojima dugujemo zahvalnost za podršku našem poslovanju. Višedecenijski uspeh smo gradili na temeljima tradicije, poverenja i poštovanja tržišta, uz konstantan rad na unapređenju ponude. Posebno sam ponosan što smo od hrabre ideje da potrošačima pružimo dodatnu vrednost i novo iskustvo plasiranjem aplikacije, pa do same realizacije koncerta, pokazali da inovativan pristup dovodi do pomeranja granica koje tržište prepoznaje i nagrađuje – izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

 

On je izrazio uverenje u nastavak daljeg liderskog poslovanja zrenjaninske uljare.

 

PROČITAJTE JOŠ: 5 stvari koje je korisno znati pre laserskog uklanjanja tetovaže

 

Od davne 1938. godine, kada je izgrađena fabrika ulja „Beograd“ u tadašnjem Petrovgradu, kompanija Dijamant se intenzivno razvijala u korak sa promenama na tržištu, kako bi danas poslovala kao članica Fortenova grupe, koja u svom sastavu okuplja vodeće kompanije FMCG sektora regiona. Kao strateški značajan proizvođač i distibuter u oblasti uljarske industrije, Dijamant je dobitnik niza domaćih i međunarodnih priznanja za kvalitet proizvoda.

 

koncert aco pejović
Foto: Dijamant

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak