Marketing

IZLOG CAFFE: Neka vam dan počne uz odličnu prvu jutarnju kafu

Izlog caffe

Ukoliko želite da vam dan počne uz odličnu prvu jutarnju kafu, naš predlog je Izlog caffe, koji se nalazi u hotelu „Vojvodina“. Mnogi Zrenjaninci ne mogu da zamisle da im dan ne počne na tom mestu. Jedan od njih je i Laslo Boroš.

 

– Poslednjih deset godina svoju prvu jutarnju kafu pijem u Izlog kafeu hotela „Vojvodina“ – kaže Laci. – Kafu pijem u društvu svog prijatelja Spasoja Tomića i nema te kiše, snega ili vrućine koja može da nas spreči da se vidimo i uz jutarnju kafu porazgovaramo. To je za nas postao jedan lep ritual koji preporučujem svakom. Pogled na gradski trg, bez obzira na godišnje doba, nešto je što nas oraspoloži pa makar i ćutali dva sata, koliko dnevno provedemo u prijatnoj atmosferi Izlog kafea. Srdačna atmosfera, ljubazno osoblje, dobra kafa, ima li lepšeg početka svakog dana, kaže Laci.

 

Lacijev čitav život vezan je za hotel „Vojvodina“. Od prvih izlazaka, kradom, sa 14 godina, do svih važnih životnih događaja koji su obeleženi i proslavljeni u „Vojvodini“. Ali to je već neka druga priča.

 

Neka Izlog kafe postane i vaše omiljeno mesto za jutarnju ili dnevnu kafu i neophodnu dozu dobrog raspoloženja.

 

Ako niste za kafu, tu je veliki izbor lepih čajeva. Veliki izbor ceđenih sokova odličan su vitaminski početak dana.

 

Povedite najboljeg prijatelja i počnite dan u Izlog kafeu. Ali, ako i sami dođete na kafu, moći ćete da u prijatnoj atmosferi Izlog kafea nađete poznata lica sa kojima možete tu kafu podeliti.

 

Neka vam dan počne u Izlog kafeu. To će biti dobar dan.

 

izlog caffe

 

Podeli članak
sinovoz
FAM