Marketing Vesti Zrenjanin

Izdvajamo ove nedelje: Iskoristite sjajnu ponudu u “Ogrevu”

kompanija ogrev

“Ogrev” je i za narednu nedelju pripremio novu akcijsku ponudu kvalitetnog materijala i opreme, jer na njega uvek možete da računate.

 

Bilo da renovirate, gradite ili završavate sa zimskim pripremama, u prodajnim objektima “Ogreva” ćete pronaći sve artikle koji su vam potrebni, po vrlo povoljnim uslovima.

 

Ove nedelje iz celokupne ponude kupatilske opreme izdvajamo modernu tuš kabinu UNA, dimenzija 80×80 cm, sa kaljenim staklom debljine 6mm, po super ceni od samo 32.700,00 rsd/kom.

 

Kabina Una je konstruisana tako da se otvaraju klizno oba stakla (vrata), do fiksnog stakla. U njen sastav ulaze kvalitetni pravougaoni profili od nereckliranog i čistog aluminijuma, točkići koji nose vrata i koji u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, prohromske i veoma postojane ručke, stakleni delovi obrađeni i iskaljeni u kalionici stakla “Keramike Jovanović”, kao i ostali gumeno-silikonski brisači i magneti proverenog kvaliteta.

 

PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se veći magacinski prostor, na sjajnoj lokaciji u gradu (Foto)

 

Kada je keramičko oblaganje u pitanju, izdvajamo novi model keramičkih pločica sa teksturom drveta – Rustic Light Brown. U pitanju je deo ekskluzivne Grand Wood kolekcije brenda Meissen Keramik. Pločice su atraktivnog formata 20×120 i izuzetnog kvaliteta.

 

Celokupna kolekcija inspirisana je prirodom, odnosno teksturom drveta kao jednim od osnovnih prirodnih motiva. Načini kombinovanja različitih nijansi i ređanja ovih modela su beskrajni (uobičajeno paralelno ređanje, “smaknuto”, po dijagonali ili po principu “riblje kosti”). Za koju god kombinaciju da se odlučite, izgledaće sjajno, na zidu ili podu, u svakoj prostoriji vašeg doma.

 

“Ogrev” u ponudi ima i sobna vrata

 

Poznato je da deo asortimana “Ogreva” predstavljaju i sobna vrata. Poseban akcenat stavljamo na sobna vrata CraftMaster Luk sa drvenim štokom, čija cena iznosi od 8.499 rsd/kom.

 

Pored svega navedenog, u prodavnicama “Ogreva”, po specijalnim uslovima, možete nabaviti i polikarbonatne ploče, crep Danubia Basic Natur, kao i Weber-ovu Superflex D2 hidroizolaciju.

 

Zapratite “Ogrev” na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o novitetima iz ponude i akcijskim cenama. Prava, prijatna iznenađenja tek vas očekuju!

 

Dobro došli!

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM