Marketing Vesti Zrenjanin

Iskoristite priliku: Kvalitetna a povoljna ponuda za sve vredne i radne ljude

ogrev ponuda

Kvalitetna, a povoljna ponuda za sve vredne i radne ljude, to je ono što je ove nedelje spremila kompanija “Ogrev”. U “Ogrevovim” prodajnim objektima možete pronaći Zvezdapol glet masu za unutrašnju upotrebu po ceni od 690,00 rsd/kom.

 

Ukoliko planirate radove na otvorenom, na akciji su i polikarbonantne, odnosno leksan ploče po ceni od 569,00 rsd/m2 za debljinu od 4mm, kao i Toronto biber šindra po ceni od 699,00 din/m2.

 

Za vaše kupatilo preporučujemo tuš kabinu UNA, dimenzija 80×80 cm, sa kaljenim staklom debljine 6mm po ceni od 26.635,00 rsd. Kabina Una je konstruisana tako da se otvaraju oba klizna stakla (vrata), do fiksnog stakla. U njen sastav ulaze kvalitetni pravougaoni profili od nereckliranog i čistog aluminijuma, točkići koji u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, prohromske i veoma postojane ručke, stakleni delovi obrađeni i iskaljeni u kalionici stakla “Keramike Jovanović”, kao i ostali gumeno-silikonski brisači i magneti proverenog kvaliteta.

 

Moderno kupatilo zahteva i moderne slavine, te možete iskoristiti priliku za kupovinu D-vise seta 3 u 1, nemačkog proizvođača Kludi, koji sadrži bateriju za umivaonik, bateriju za kadu i ručicu tuša sa kliznom šipkom po ceni od 20.494,00 dinara.

 

“Pozovite nas ili posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta. Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte novu akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“. Akcija traje od 7. do 14. avgusta.

 

ogrev ponuda

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM