Marketing Vesti Zrenjanin

IPA Pale Ale: Pivo koje će već s prvim gutljajem probuditi sva vaša čula

pale ale pivo

Tri vrste kvalitetnog zanatskog piva u ponudi su zrenjaninske mini-pivnice „Nomad Beer House“ u zimskom periodu. Mi vam ovog puta preporučujemo da probate Indian Pale Ale (IPA).

 

Indian Pale Ale (IPA) sadrži nešto više alkohola, do 5,7 posto, i ekstrata do 14 procenata, što u zimskom periodu nije bez značaja. IPA je izbor probirljivih pivopija, pitko je, punog ukusa i sa nešto izraženijom gorčinom. Vrsni majstori u mini-pivari „Nomad Beer House“ spravljaju ga od čak pet vrsta slada i tri vrste hmelja, koji se dopremaju od renomiranih proizvođača.

 

Vrhunske sirovine i strogo poštovanje procedure u svim proizvodnim fazama rezultiraju pivom najvišeg kvaliteta, na zadovoljstvo konzumenata. Ovo pivo je zagasito crvene boje, baš između zlatnog lagera i crnog piva, čiji nazivi već govore o njihovoj boji.

 

Kao i druge vrste zanatskih piva u mini-pivnici „Nomad Beer House“, klasično crno ili tamno lager pivo odlikuje prirodna obojenost. To se postiže dodavanjem tri vrste ječmenog slada, i to pilsnera tamnog, crnog i karamela. Ono je nešto blaže, sa pet posto alkohola i oko 12 posto ekstrata, što ga svrstava u standardna piva. Zimi je veoma traženo i popularno, čak i kod onih koji po navici prednost daju zlatnom lageru ili pšeničnom pivu, kao tipičnom letnjem.

 

I Zlatni lager kraft pivnice „Nomad Beer House“ ima svoje fanove, verne bez obzira na godišnje doba. Njegova karakteristika je boja zlata, a njegovi ljubitelji tvrde da i ukus može poneti takav epitet i da je najprivlačniji za one koji se tek upoznaju sa zanatskim vrstama piva. Kao ni ostala zanatska piva sa žigom „Nomad Beer House“, aditiva nema, suvišni bi bili. Pivo se odlikuje prirodnom penušavošću, nema gaziranja, niti pasterizacije.

 

Piva se mogu i kombinovati pri točenju

 

I još nešto, piva se mogu i kombinovati pri točenju, za promenu. Mnogi posetioci pivnice to i traže. Za one koji su, iz različitih razloga, više za uživanje u pivu u kućnim uslovima, otvorena je mogućnost točenja u posude, koje mušterije donesu.

 

Za one koji još nisu imali priliku da posete mini-pivnicu „Nomad Beer House“, podsećanje da se ona nalazi na uglu Žitnog trga, kod prelaza u Miletićevu ulicu, u dvorištu iza Eurobanke.

 

Objekat ima otvorenu i zatvorenu baštu, ali u zimskim uslovima pivo se služi u unutrašnjosti lokala. Taj prostor menadžment mini-pivnice upravo aranžira pivskim rekvizitima, uzorcima brendiranih flaširanih piva sa raznih strana sveta i raznim vrstama krigli i posuda za pivo. Kolekcija je već na zavidnom nivou, treba je pogledati.

 

Za više detalja na usluzi vam je telefon 064 271 50 79.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM