Marketing Vesti Zrenjanin

I kad pada kiša i kad duva vetar, AS taxi je tu za vas

vozila as taxi

U ovim teškim vremenima dobro je da znate da uz sebe uvek imate dobrog prijatelja. Koji je tu za vas u svako doba dana i noći. I kad pada kiša, i kad duva vetar, i kad vas ujutru iznenadi temperatura u minusu. Vaš pouzdan prijatelj i u dobru i u zlu je AS taxi.

 

“Moramo biti uvek tu jedni za druge. U ovim vremenima štitimo se uzajamno, kako bismo zdravi i optimistični dočekali bolje dane, koji sigurno stižu”, poručuju iz AS taksija.

 

Bezbednost putnika u ovom zrenjaninskom taksi udruženju uvek je na prvom mestu, a poslednjih meseci o tome posebno vode računa.

 

“Važno je da naši putnici znaju da se naša vozila redovno dezinfikuju. Takođe, vozači koriste kompletnu opremu neophodnu za zaštitu od virusa”, naglašavaju u AS taksiju.

 

Najvažniji zadatak vozača je da svoje putnike prevezu do tražene destinacije bezbedno i sigurno i u najkraćem mogućem roku, a da se pritom izbegnu sve potencijalno rizične situacije.

 

“Naši putnici treba da znaju da će pozivom na broj 023 611 111 sigurno i bezbedno stići do željenog odredišta. Brinimo jedni o drugima i zaštitimo jedni druge, kako bismo zajedno dočekali lepše i bolje dane. Pa da se, kad sve ovo prođe, opet zajedno vozimo na žurke, rođendane, svadbe i krštenja, dočeke i zabave”, poručuju iz ovog taksi udruženja.

 

Podsećamo da je našim sugrađanima na raspolaganju i mobilna aplikacija, uz koju samo jednim klikom možete doći do slobodnog vozila. Aplikaciju možete PREUZETI OVDE.

 

Zapratite AS taxi i na Fejsbuku i pratite nove informacije.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM