Marketing YTOP

HYDRO SHOP: PUMPE ZA VODU NAJPOZNATIJIH BRENDOVA

Hydro shop

Hydro Shop je specijalizovana prodavnica pumpi za vodu i prateće opreme, koja se nalazi u Novom Sadu. U njenoj ponudi nalazi se širok asortiman proizvoda poznatih svetskih brendova kao što su: EBARA, PEDROLLO, SUMOTO, FRANKLIN ELECTRIC.

 

hydro shop

 

Hydro Shop je specijalizovana prodavnica pumpi za vodu i prateće opreme najvećeg proizvođača, italijanske kompanije PEDROLLO. Zahvaljujući raznovrsnom opsegu proizvoda, ova kompanija uspešno zadovoljava sve potrebe u kućnoj, industrijskoj i poljoprivrednoj upotrebi i predstavlja sinonim za vodosnabdevanje širom sveta. U ponudi kompanije Pedrollo nalazi se preko 50 vrsta pumpi za vodu, uključujući i drenažne pumpe, potapajuće pumpe i dobro poznate površinske modele.

 

„U našoj ponudi nalaze se i proizvodi kompanije Ebara koja poseduje više od 20 godina iskustva u projektovanju i proizvodnji električnih pumpi za industriju i stanovanje. Filozofija ove kompanije su tri osnovna pojma: kvalitet, najsavremenija rešenja i život. Zbog svog jednostavnog principa rada, kompaktnog i pouzdanog dizajna, Ebara centrifugalne pumpe za vodu mogu se koristiti u različitim instalacijama i brojnim aplikacijama. Različite verzije pumpe imaju veoma širok spektar aplikacija – od transporta vode do hemikalija“, saopštavaju iz prodavnice Hydro Shop.

 

Još jedna delatnost ove novosadske firme je servisiranje pumpi za vodu svih karakteristika i proizvođača.

 

„Naš iskusni i stručni tim majstora u svom radu koristi najsavremeniju opremu i alate, što garantuje da će svi kvarovi biti otklonjeni u najkraćem mogućem roku. Mislite na vaše useve i na vreme im obezbedite adekvatne uslove za rast. Ne možete se osloniti na kišu, ali se možete osloniti na Hydro Shop i naše pumpe za vodu“, navode u firmi Hydro Shop.

 

Od sada sve proizvode možete kupiti ili poručiti u novoj ONLINE prodavnici na adresi pumpezavoduns.com

Podeli članak
sinovoz
FAM