Marketing Vesti Zrenjanin

Hotel Vojvodina ugostio vrhunske sportiste: Dođite da zajedno pobeđujemo

hotel vojvodina
Foto: Ženska futsal reprezentacija Srbije

Zrenjaninski Hotel “Vojvodina” bio je domaćin gotovo svim sportskim ekipama koje su se takmičile u našem gradu, kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima.

 

Ove nedelje imao je posebnu čast.

 

“Ove nedelje smo imali čast da ugostimo mlade sportistkinje reprezentacija Slovačke, Češke, Slovenije i Srbije, koje su došle da odmere snage u futsalu”, kažu u Hotelu “Vojvodina”.

 

Zrenjanin je po ko zna koji put bio domaćin mladim sportskim ekipama, koje su došle da pokažu svoj vrhunski talenat. A Hotel “Vojvodina” se maksimalno potrudio da ispuni sva očekivanja gostiju. Hrana, piće, smeštaj i usluge hotelskog vešeraja bili su im svakodnevno na raspolaganju.

 

“Potrudili smo se da im svaki dan u Zrenjaninu ostane u sećanju. Jer svakako vrhunski sportisti zaslužuju vrhunsku uslugu”, naglašavaju u Hotelu “Vojvodina”.

 

Iako izgleda da je ova nedelja kao i svaka druga sportska nedelja u našem gradu, zapravo je mnogo više od toga. Ova nedelja je posebna i istorijska za našu reprezentaciju. Naš ženski futsal tim, koji je formiran pre godinu dana, odigrao je svoju prvu utakmicu u Srbiji, na domaćem terenu!

 

I Zrenjanin je dobio tu izuzetnu priliku da bude deo tako značajnog trenutka za naš sport i još jednom je opravdao ulogu pravog sportskog grada.

 

“Izuzetno nam je drago što smo imali čast da budemo svedoci tako značajnog događaja za našu reprezentaciju! I nadamo se da ćemo imati još mnogo zajedničkih trenutaka u budućnosti”, poručuju iz Hotela “Vojvodina”.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM