Marketing Vesti Zrenjanin

Hotel „Vojvodina“ ugostio veliki broj inostranih stonotenisera

Hotel „Vojvodina“

Da smeštaj u Hotelu „Vojvodina“ zadovoljava i najzahtevnije goste, pokazalo se i ovih dana, kada su u njemu smešteni brojni inostrani sportisti.

 

Zrenjanin je, naime, domaćin Međunarodnom turniru u stonom tenisu za juniore i kadete, što je prvi turnir takve vrste u našem gradu.

 

Turnir traje pet dana, a okupio je više od 200 učesnika iz 35 zemalja i sa svih kontinenata, među njima i tridesetak igrača iz Srbije. S obzirom da pripada svetskoj Pro Tour kategoriji turnira, uz igrače je i više od stotinu trenera i nekoliko desetina domaćih i inostranih sudija, pa je jasno da se radi o pravom spektaklu u sportu koji se igra širom planete.

 

A zrenjaninski Hotel “Vojvodina” ugostio je veliki broj učesnika ovog prestižnog turnira.

 

Hotel „Vojvodina“

 

To je sasvim očekivano, jer je prostor za njihov boravak uređen prema svetskim standardima.

 

Enterijer hotela je moderan, jednostavnih linija i toplih boja, koji stvara pozitivan i prijatan osećaj tokom boravka. Prateći visoke standarde savremenog hotelijerstva, sobe i apartmani su opremljeni svim potrebnim sadržajima.

 

Elegantno i moderno uređene sobe nude sve što je i najzahtevnijem gostu potrebno. Sve su sobe prostrane i prozračne, nude ugodnu i komfornu atmosferu, opremljene su posebno dizajniranim nameštajem od toplih i prirodnih materijala, s pažljivo odabranim detaljima. Apartmani i sobe imaju idiličan pogled na centar grada i odličan su izbor za goste koji vole da uživaju i u lepom pogledu i vrhunskom smeštaju.

 

Hotel „Vojvodina“

 

Opremljeni su svim potrebnim sadržajem a gosti mogu računati na sobni servis, na besplatan parking, sefove za smeštaj vrednih stvari i dragocenosti, korišćenje usluga hotelskog vešeraja…

 

Za određenu kategoriju gostiju je veoma važno i da je hotel pet friendly – na upit, mogu povesti i svog kućnog ljubimca.

 

Zato i ne čudi što je Hotel “Vojvodina” neizostavan i pozdan partner svim velikim sportskim, ali i događajima druge vrste kojih sve češće ima u našem gradu.

 

Više informacija može se dobiti na SAJTU HOTELA.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM