Marketing Vesti Zrenjanin

Hotel Vojvodina će ugostiti četiri nacionalna košarkaška tima

hotel vojvodina

Zrenjaninski Hotel “Vojvodina” poznat je i po tome što je odličan domaćin svim sportskim ekipama koje različitim povodima borave u našem gradu.

 

Posebno su ovde ponosni kada u hotelu borave nacionalne reprezentacije, što će se dogoditi i naredne nedelje.

 

Hotel “Vojvodina”, naime, iduće sedmice pobrinuće se da se u našem gradu, kao kod svoje kuće, osećaju košarkašice – reprezentativke Belgije, Rusije i Belorusije. A u hotelu će biti smeštene i košarkašice reprezentacije Srbije.

 

Zrenjanin je, podsetimo, od 27. do 30. juna domaćin kvalifikacija Evropskog prvenstva u košarci za žene.

 

Pročitajte još: Teniserka Ešli Barti koja je osvojila Rolan Garos bila gost Hotela Vojvodina!

 

“Izuzetno nam je drago što smo i ove godine imali priliku da ugostimo brojne sportiste iz raznih zemalja, a dolaske mnogobrojnih sportista tek očekujemo. S velikom radošću isčekujemo i dolazak najboljih košarkašica Evrope. Povodom Evropskog prvenstva u košarci za žene, koje se održava u našem gradu, u Hotelu “Vojvodina” će biti smeštena četiri nacionalna tima. Naš hotel će imati veliku čast i privilegiju da ugosti naš nacionalni tim, kao i reprezentacije Belgije, Rusije i Belorusije. Svi naši  smeštajni kapaciteti su za vreme ovog prestižnog takmičenja odavno popunjeni”, kažu u Hotelu “Vojvodina”.

 

“Izuzetno nam je drago što je Hotel “Vojvodina” godinama unazad izbor kako naših tako i brojnih sportista iz inostranstva. Kakav god da je krajnji sportski rezultat, svako okupljanje uspešnih mladih ljudi predstavlja pobedu. Koliko našeg grada, toliko i našeg hotela”, ističu naši sagovornici.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM