Marketing Vesti Zrenjanin

Hiperbarična komora „Oxybaric“ pomaže da se rešite stresa i napetosti

hiperbarična komora oxybaric

Velika je privilegija da naši sugrađani do rešenja za svoje probleme više ne moraju da putuju do većih centara, jer im je na usluzi prva hiperbarična komora u Zrenjaninu „Oxybaric“, koja se nalazi u Karadžićevoj ulici.

 

Hiperbarična medicina se zasniva na jednom leku: čistom kiseoniku koji se udiše pod pritiskom većim od atmosferskog, u specijalnim uređajima – hiperbaričnim komorama.

 

Možda niste znali da su uzrok ili posledica najvećeg broja bolesti smanjenje ili prestanak transporta kiseonika do ćelija kao krajnjih korisnika. A kad nema kiseonika, pate naše ćelije, naši organi i organizam u celini.

 

Blagovremena primena kiseonika pod pritiskom sprečava ostećenje ćelije i organizma u celini izazvanog nedostatkom kiseonika i dovodi do izlečenja, regeneracije i potpunog oporavka organizma, ako je oštećenje već nastalo.

 

Boravak u hiperbaričnoj komori preporučuje se osobama koje boluju od dijabetesa, osobama koje se oporavljaju od amputacija, svima koji se oporavljaju od povreda…

 

Blagodeti kiseonika pogoduju plućnim bolesnicima i ljudima koji imaju problema sa respiratornim organima.

 

Hiperbarična komora deluje tako što pospešuje i ubrzava cirkulaciju, a time se poboljšava prokrvljenost organa i tkiva. Ceo organizam se doslovno hrani kiseonikom koji prodire kroz svaku ćeliju.

 

hiperbarična komora oxybaric

 

Hiperbarična komora „Oxybaric“ otvorena je za sve

 

Zrenjaninska hiperbarična komora „Oxybaric” nije primarno medicinska ustanova i otvorena je za sve. To znači da ako nemate zdravstvene smetnje, možete poboljšati snagu, energiju i izdržljivost svog organizma.

 

Pod stresom ste i napeti? Hiperbarična komora će vam pomoći da se oslobodite stresa i napetosti, da povećate koncentraciju i pomognete memoriji.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Jednom rečju, tretmani u hiperbaričnoj komori doprinose opštem blagostanju vašeg organizma.

 

Svi zainteresovani se mogu javiti i zakazati tretmane na broj telefona 061 31 81 667.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak