Marketing Vesti Zrenjanin

GOMEX VAM PREDSTAVLJA: Nova karika u trgovačkom lancu (Foto)

gomex jabuka

Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX od petka, 9. avgusta, jeste maloprodajni objekat “Jabuka”. On se nalazi na adresi Maršala Tita 4 u tom mestu.

 

Prodavnica se prostire na 120 kvadratnih metara prodajnog prostora. Nakon završene obuke u Trening centru Gomex-a, ovde je zaposleno šest novih radnika.

 

Maloprodajni objekat “Jabuka” raspolaže jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… Uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. Potrošačima je asortiman od blizu 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 7 do 20.45, kao i nedeljom od 7 do 13 časova.

 

Pročitajte još: Gomex je ovog vikenda za svoje potrošače pripremio ekstra ponudu!

 

“Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a. U pitanju su marke “1/1”, “Uvek Treba”, “Panoni”, “Kvak” i “Graničar”. Izuzetno su pozitivne reakcije naših potrošača koji su imali prilike da probaju i uvere se u vrhunski kvalitet, kao i pristupačne cene naših proizvoda. Naročito kada su u pitanju meso i mesni proizvodi iz linije “Graničar”, kažu u kompaniji “Gomex”.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM