Marketing Vesti Zrenjanin

DIJAMANTOVE PRIČE: Kako to naša jela govore umesto nas? (Video)

u sve se meša
Foto: Promo

Svaki kuvar beleži sastojke i korake, ponekad i priliku za koju se jela spremaju. Ali, recepti koji iz njih nastaju nisu samo uputstva koje treba ispratiti, već mnogo više od toga.

 

Bakino testo zauvek znači neizmernu ljubav, a mamina krempita ima ukus povratka kući. Kako je često nemoguće da stavimo sva osećanja u recept, „Dijamant“ je odlučio da zabeleži neizgovorena značenja naše kuhinje i prikupi ih na jednom mestu

 

Pogledajte kratak video koji smo zabeležili u „Dijamantovom“ restoranu emocija.

 

 

Sigurni smo da vas je ovaj video dirnuo, inspirisao i da ste se pronašli u nekoj od priča. Posetite usvesemesa.rs i podelite svoje sećanje ili porodičnu priču koju vezujete uz omiljeno jelo i dopustite drugim pričama da vas dirnu i nasmeju!

 

Najbolje priče biće nagrađene vrednim poklonima koji će se umešati u vašu kuhinju i pomoći u pripremi omiljenih recepata.

 

Pratite sve objave i priče na Dijamant zvaničnim Facebook i Instagram stranicama.

 

Za pripremu ukusnih jela od kojih cela kuća zamiriše, potrebna je ljubav, posvećenost, inspiracija i još jedan neizostavan sastojak. To je Dijamantov margarin koji decenijama predstavlja saveznika zbog kojeg se vaši recepti pamte, i zbog kojih se drage osobe sa nestrpljenjem vraćaju u vašu kuhinju, koja pored dobrih jela – budi emocije. Možda jer se #usvesemesaljubav.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM