Marketing Vesti Zrenjanin

Dekori koji će vaš dom ili poslovni prostor učiniti još prijatnim

ogrev

Ove nedelje kompanija „Ogrev“ brine o detaljima – tu su dekori koji će vaš dom ili poslovni prostor učiniti još prijatnim i lepšim. Dekorativne lajsne uz plafonske obloge, ili bez njih, sakrivaju nepravilnosti kod završnih radova ili krečenja. Takođe, ovi dekori definišu stil kojim će prostor odisati.

 

Staklene prizme su ponovo u modi! Njihovom upotrebom u funkciji pregradnog zida ili tuš kabine nećete nijedan kutak doma uskratiti za tračak svetlosti.

 

Pošto i vaše kupatilo zaslužuje moderne elemente, za vas ove nedelje izdvajamo najnoviji model kupatilskog nameštaja „Keramika Jovanović“.

 

Za spoljašnje popločavanje neohodno je da koristite mrazootporne pločice i prava je prilika da odaberete po specijalnoj ceni KEOPS pločice 1. klase u sivoj ili bež nijansi.

 

„Posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta i uverite se da zaista imamo sve za vašu kuću, kao i ostale artikle po ovonedeljnim akcijskim cenama“, poručuju iz kompanije „Ogrev“.

 

Prodajni objekti nalaze se u ulicama Lazarevački drum i Železnička u Zrenjaninu, i u Ulici Vujice Vujanova bb u Melencima.

 

U nastavku pogledajte novu akcijsku ponudu:

 

dekori

 

Podeli članak
sinovoz
FAM