Marketing Vesti Zrenjanin

Da li ste videli novu ponudu koju je pripremio OGREV? Ne propustite!

ogrev nano ultra white

OGREV je i za ovu nedelju pripremio novu akcijsku ponudu kvalitetnog materijala i opreme, jer na njega uvek možete da računate. Bilo da renovirate, gradite ili završavate sa zimskim pripremama, u prodajnim objektima „Ogreva“ ćete pronaći sve artikle koji su vam potrebni, po vrlo povoljnim uslovima.

 

Ove nedelje iz ukupnog asortimana izdvajamo Kontinent Pro crep, po ceni od 128,00 rsd/kom, kao i gips-karton ploče, po ceni od 339,00 rsd/m2. Kako nam se bliži zima, tako je i akcijska ponuda „Ogreva“ sve više okrenuta grejnim telima, ogrevnоm materijalu, kao i materijalu potrebnom za zimske pripreme doma. Stoga ove nedelje možete da nabavite više vrsta briketa, po ceni od 46,99 rsd/kg, ogrevno drvo u paleti, po ceni od 22.990,00 rsd/kom, ugalj po ceni od 19.000 rsd/t, kao i mineralnu vunu za izolaciju debljine 5 cm, po specijalnoj ceni od 199,99 rsd/m2.

 

Iz segmenta kupatilske opreme, ove nedelje izdvajamo pločicu Nano Ultra White Sugar svetski poznatog proizvođača Decovita. Model keramike velikog formata za unutrašnje oblaganje, specifičnog blago reljefnog sjaja, osim kupatila, idealan je i za ostale prostorije stambenog i poslovnog prostora. Primenljiv je uz svaki dizajnerski stil. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji proizvodnje postignut je takozvani „sugar effect“ (blago reljefni sjaj sa kristalnom jasnoćom i 3D efektom) kao završnica na samoj pločici. Ona će pružiti notu luksuza klasičnom enterijeru, kao i modernim ambijentima.

 

Za visoku eleganciju skrivenu u modernim detaljima preporučujemo da ovu kolekciju keramike kombinujete sa crnim kupatilskim elementima kao što su konzolna wc šolja Olympia – Miledy proverenog italijanskog kvaliteta u mat crnoj boji i ugradnim setom baterija Herz Black.

 

„Ogrev“ predstavlja akciju Velux prozora!

 

Podsećamo vas da je u toku AKCIJA Velux prozora! Kupovinom prozora iz kategorije Standard Plus sa troslojnim staklom, opšivke sa BDX termo i hidroizolacionim setom, koji osigurava 10 godina garancije na prozor, dobićete MHL spoljnu mrežicu gratis.

 

Akcija traje od 11. oktobra do 30. novembra.

 

Zapratite „Ogrev“ na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o akcijama i novitetima iz njegove ponude.

 

Dobro došli!

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak