Marketing Vesti Zrenjanin

Četiri vrste domaćeg zanatskog piva zadovoljiće ukuse svih pivopija

četiri vrste zanatskog piva

Četiri vrste domaćeg zanatskog piva brend su lokala „Nomad Beer House“ u Zrenjaninu, u Miletićevoj 3, u dvorišnom objektu kod Žitnog trga.

 

Za prave ljubitelje piva to je lep izbor, od lager, pa tamnog ili crnog, zatim pšeničnog i IPA (Indian pale ale) piva. Ova piva nepasterizovana su i nefiltrirana, i sačuvala su sve hranljive sastojke u prirodnom obliku. Nisu veštački gazirana i penušavost i bogata pena rezultat su prirodnog procesa. A standard od kojeg se ne odstupa je odležavanje najmanje 21 dan. To pravilo se ne krši po cenu da, zbog povećane tražnje, lokal na kratko ostane bez zaliha određene vrste.

 

Važno je napomenuti i da se pivo ovog brenda u gradu na Begeju prodaje samo u Miletićevoj 3. Svi koji su probali ova piva i pronašli ukus koji im najviše godi, postali su redovni konzumenti. Sigurni da će u svakoj prilici moći da se počaste kriglom vrhunskog piva, standardno visokog kvaliteta.

 

Zlatno lager pivo je možda najpopularnije i najbliže većinskom opredeljenju pivopija. Ali, ništa manje fanova nemaju ni ostale tri vrste.

 

nomad beer house

 

„Nomad Beer House“, osim zanatskog piva, gostima nudi i prenoćište

 

„Nomad Beer House“ gostima i svim putnicima namernicima nudi i prenoćište, odnosno komforan smeštaj, tik uz mini-pivnicu. Izbor je prenoćište ili pun pansion. Smeštajni kapaciteti su četiri sobe od po 32 kvadratna metra, sa po četiri kreveta. Svaka soba ima svoje kupatilo i sanitarni čvor.

 

Lokacija je izuzetno atraktivna, jer strogi centar grada je na par minuta hoda, a u neposrednoj blizini je parking prostor. U letnjim uslovima hladovita bašta lokala je veoma prijatna za boravak.

 

Gosti u smeštaju mogu na jednom mestu dobiti kompletnu uslugu, bez potrebe da bilo gde idu.

 

„Nomad beer house“ ima saradnju sa nekoliko renomiranih gradskih restorana, i hrana koja je kod njih na meniju dostupna je i gostima popularne pivnice. Doprema se brzo i uz poštovanje svih higijenskih standarda pri isporuci hrane. Izbor je na naručiocu, od doručka, do ručka i večere, uz širok izbor kuvanih jela, roštilja i raznih specijaliteta.

 

A gosti lokala, ako izraze želju, mogu da obiđu i razgledaju pogon za proizvodnju i odležavanje piva, jer je mini-pivara u neposrednoj blizini.

 

Kontakt telefon za više informacija je 064 271 50 79.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM