Marketing Vesti Zrenjanin

Caffe Piccolo ima nešto posebno za one sa prefinjenim ukusom!

rakija

Dani se polako skraćuju, jesen kuca na vrata… Večeri postaju svežije. I romantičnije. Ne propuštajte ove posebne trenutke.

 

Dok se noć polako spušta na grad, provedite romantično veče u dvoje u prijatnoj atmosferi Caffea Piccolo.

 

Neka vaš izbor za dragocene, neponovljive trenutke bude poseban. Opustite se uz prefinjen ukus rakije od dunje, premijum, sa listićima od jestivog zlata.

 

Ova rakija napravljena je od odabranih plodova dunje, kraljice voća i jeseni. Rakija je dvostruko destilisana, brižljivo čuvana u barik buradima i oplemenjena listićima od 24-karatnog zlata. Počastite sva vaša čula rapsodijom ukusa i mirisa za posebne trenutke.

 

Cene rakije „Srpska trojka“ su sledeće: Barik šljiva, Barik dunja, Barik loza, Barik jabuka, dunja, kajsija, viljamovka, medovača i malina liker – 190 dinara.

 

Premium: Barik šljiva, Barik kajsija, Barik dunja i viljamovka – 230 dinara, malina i višnja 260 dinara, a Dunja gold – 340 dinara.

 

 

A za vama dragu osobu, nežnijeg pola, preporučujemo Baileys kafu po specijalnoj ceni od 189 dinara.

 

Baileys je jedan od najomiljenijih likera na svetu čijem je ukusu teško odoleti. Legenda kaže da se osnovni sastojak ovog likera, mleko, dobija od najsrećnijih krava na svetu, koje pasu na predivnim, bajkovitim irskim pašnjacima…

 

Vešto i znalački napravljena kafa sa dodatkom ovog prefinjenog likera, razbudiće vam sva čula.

 

A tu su i rakije za dame sa 20 odsto alkohola, i to malina, višnja i „Medena kapljica“.

 

Priredite sebi i vama dragoj osobi veče za nezaborav.

 

Prijatna atmosfera, profesionalno osoblje, pogled na smiraj dana iz jesenje bašte Caffe Piccola, uz dunjevaču sa listićima zlata i kafu sa Baileysom, neka budu vaš izbor.

 

Zato dobro zapamtite: Caffe Piccolo, ulica Koče Kolarova, naselje Lesnina.

 

Zapratite Caffe Piccolo na zvaničnoj Facebook stranici.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM