Marketing Vesti Zrenjanin

Butik “Samsara” već 27 godina nudi širok izbor muške i ženske garderobe

butik samsara

Kada nešto traje 27 godina, koliko u Zrenjaninu uspešno posluje butik “Samsara”, to je najbolji dokaz visokog profesionalizma, kvaliteta i posebnog odnosa koji je uspostavljen između vlasnika radnje i kupaca.

 

“Samsara” je porodična firma i osnovana je 1994. godine. Na istom mestu i na istoj adresi (Svetosavska 3, Zrenjanin) posluje svih 27 godina, vođena poslovnom politikom da je kupac na prvom mestu. Na to su vlasnici posebno ponosni. Kao što su ponosni i na veliko poverenje koje su uspostavili sa svojim kupcima. Jer, ko je jednom nešto kupio u “Samsari”, redovno joj se vraćao.

 

Ovaj butik je sinonim za veliki izbor kvalitetne ženske i muške odeće, obuće i aksesoara. Posebnu pažnju ovde poklanjaju kvalitetu odevnih predmeta, kao i kvalitetu izrade.

 

butik samsara

 

Muška i ženska odeća za sve prilike i generacije

 

U butiku “Samsara” naći ćete mušku i žensku odeću za sve prilike, za sve generacije, za one sa idealnim merama, ali i za one koji se ne uklapaju u standarde.

 

Volite da izgledate poslovno? Tu je “Samsara”. Više vam leži ležeran stil oblačenja? “Samsara” ima rešenje i za vas! Butik je posebno poznat po velikom izboru odevnih predmeta za svečane prilike. Od svečanih haljina za svadbe, proslave matura i ostalih radosnih trenutaka u životu jedne žene, do svečanih odela i elegantnih cipela za najradosnije momente u životu svakog muškarca.

 

U “Samsari” se, uz pomoć ljubaznog i stručnog osoblja, možete obući od glave do pete. “Samsara” nudi i muške aksesoare, od kravata i leptir mašni, do kaiševa i dugmadi za manžetne.

 

U “Samsari” su spremni za svaku vašu želju, pa ne treba da brinete ako su vam pantalone duže ili haljina šira. Korekcije će biti urađene u najkraćem mogućem roku. Moto poslovne politike koju “Samsara” vodi punih 27 godina jeste izuzetan kvalitet po pristupačnim cenama.

 

butik samsara

 

Podsetimo, butik “Samsara” se nalazi u Svetosavskoj ulici broj 3, u Zrenjaninu.

 

Telefoni za sve informacije su 023/535-678 i 064/64-29-698.

 

Za više informacija posetite i sajt butiksamsara.rs

 

Sve aktuelnosti možete pratiti i preko društvenih mereža:

 

Facebook – facebook.com/butiksamsara

Instagram – instagram.com/butik_samsara_zrenjanin/

 

butik samsara

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM