Marketing Vesti Zrenjanin

Brojni gosti su i tokom ovih „Dana piva“ odseli u Hotelu „Vojvodina“

Foto: Zoran Bogaroški

Iza nas su još jedni „Dani piva“. Kako organizatori vole da kažu, čim se završe jedni, počinju pripreme za naredne. Naredni, 2020. godine, obeležiće mali jubilej – 35 godina postojanja.

 

Ipak, valja malo i zastati i sumirati utiske.

 

U Hotelu „Vojvodina“ veoma su zadovoljni svojim doprinosom manifestaciji kojom se grad na Begeju ponosi.

 

– I ove godine smo bili dobri domaćini brojnim gostima koji vole da provedu nekoliko dana uživajući u manifestaciji „Dani piva“ – kažu u Hotelu „Vojvodina“. – Posebno smo ponosni na to što smo ugostili rvače, članove ekipa koje su došle da uveličaju veliko slavlje zrenjaninskog Rvačkog kluba Proleter, povodom veka postojanja.

 

Zrenjaninski Rvački klub Proleter na dostojanstven način je obeležio 100 godina rada, od izložbe u Narodnom muzeju do rvačkog turnira koji je održan na glavnom gradskom trgu. Na turniru su učestvovale ekipe Honveda iz Budimpešte, Vindije iz Varaždina, Mladosti iz Zagreba i zrenjaninskog Proletera. I svi oni bilo su gosti Hotela „Vojvodina“.

 

Mnogim Zrenjanincima i njihovim gostima bašta Izlog kafea bilo je omiljeno mesto u vreme trajanja „Dana piva“.

 

Odlična lokacija, veliki izbor piva, ali i drugih osvežavajućih napitaka, pogled na najvažnija dešavanja u centru grada, mnoge je privuklo da slobodno vreme provedu u lepom ambijentu letnje bašte Hotela „Vojvodina“.

 

„Dani piva“ su prošli, ali leto i prijatne temperature još će potrajati.

 

Zato iskoristite ovo prelepo septembarsko sunce za opuštanje u bašti Izlog kafea. Uživajte u dobroj kafi ili nekom drugom piću u bašti sa najlepšim pogledom u Zrenjaninu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM