Marketing Vesti Zrenjanin

Black friday u “Keramici Jovanović” – ostvarite velike uštede!

black friday

Iskoristite još jednu priliku da ostvarite velike uštede prilikom kupovine na čuveni “Black friday”.

 

Iz “Keramike Jovanović” poručuju da je potpuno nebitno kako ko naziva ovaj popularni dan za kupovinu artikala široke potrošnje po neverovatnim cenama. Bitno je da svako pronađe onaj artikal koji njemu najviše odgovara, da je funkcionalan i praktičan. A, naravno, da je ujedno lep i kvalitetan.

 

“Ovog puta smo se odlučili da akcijom “Black friday” obuhvatimo kompletan asortiman kupatilskog nameštaja, osim onih artikala koji su u prodaji već po akcijskim cenama. Novi modeli nisu svima dostupni novčano, ali uz popust od 25 odsto i mogućnost odloženog plaćanja (čekovi, administrativna zabrana, PIO fond) svako kupatilo može odisati modernim stilom i savremenim elementima koji se uklapaju uz ostali sadržaj u kupatilu (sanitarije, pločice i slično)”, poručuju iz “Keramike Jovanović”.

 

Saloni rade po ustaljenom radnom vremenu, i to od 8 do 20 časova. Lokacije i kontakte salona “Keramike Jovanović” možete pronaći na njihovoj stranici i informisati se o svim detaljima ne samo o akciji nego i ostalom asortimanu. Detalje POGLEDAJTE OVDE.

 

Ukoliko vam je potreban i 3D projekat, u “Keramici Jovanoviuć” je izrada potpuno besplatna prilikom kupovine.

 

Dobro došli!

 

black friday

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM