Marketing Vesti Zrenjanin

Banjalučki ćevap: Šalteri sva tri objekta u gradu rade od ujutru do uveče

banjalučki ćevap

Uvek je pravo vreme za dobar zalogaj. Za ukusne, tople zalogaje, koji daju snagu, vraćaju raspoloženje, a nekad pružaju i utehu, pobrinuo se “Banjalučki ćevap” iz Zrenjanina.

 

Nema razloga da sebi ne priuštite veliko i slasno zadovoljstvo. Jer, šalteri sva tri objekta “Banjalučkog ćevapa” rade svakog dana, i to od 6 sati ujutru do 21 sat uveče.

 

Prošetajte do vašeg omiljenog roštilj majstora, taman da ogladnite i da vam roštilj prija još više. Ili, poručite roštilj koji će u najkraćem roku, dok se još “puši”, stići na vašu kućnu adresu, i to od 8 ujutru do 3 sata posle ponoći.

 

“Banjalučki ćevap” na tri adrese

 

Prvi objekat “Banjalučkog ćevapa” se nalazi na uglu ulice Cara Dušana i magistrale, a broj za porudžbine je 063 537 600.

 

Drugi je na uglu ulica Koste Abraševića i Stražilovske, na Bagljašu, preko puta prodavnice PerSu. Tu je telefon za porudžbine 063 510 265.

 

Na Lesnini, u ulici Koste Abraševića bb, porudžbina je moguća pozivanjem broja 063 539 600.

 

Podsećamo vas i da “Banjalučki ćevap” za svaki dan u nedelji organizuje posebnu akciju.

 

Ponedeljkom su na akciji grande kobasica, ražnjići i bela vešalica, utorkom ćevapi, a sredom punjena pljeskavica.

 

Četvrtkom su na akciji gurmanska pljeskavica i pileće belo meso, petkom pljeskavica, subotom roštiljska kobasica, a nedeljom pileći batak i, jer je to dan za porodicu, mešano meso.

 

I sve to je pripremljeno na jedinstven način, na koji to radi “Banjalučki ćevap”.

 

Vaše je samo da izaberete, što, priznajemo, nije lako.

 

A kad izaberete, vaš omiljeni roštilj možete da preuzmete na šalterima koji rade od 6 do 21 sat, ili da pozovete telefonom od 8 časova ujutru do 3 sata posle ponoći da bi vam roštilj stigao na kućnu adresu.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM