Marketing Vesti Zrenjanin

AS taxi i Maxi taxi spremno dočekuju nastupajuću manifestaciju „Dani piva“

as taxi

Udruženja za taksi prevoz putnika AS taxi i Maxi taxi, koja združeno posluju, održala su sastanak svojih članova pred nastupajuću manifestaciju „Dani piva“.

 

Na sastanku je bilo reči o pripremama za najveću manifestaciju koja se održava u gradu na Begeju, kako bi ova taksi udruženja sugrađanima omogućila vrhunsku uslugu.

 

Podsećamo, AS – MAXI taxi je na korisnicima usluzi 24 časa dnevno, za uobičajene usluge prevoza, ali i za posebne zahteve, kojih će tokom sedmodnevne tradicionalne manifestacije zasigurno biti više.

 

Ovo taksi preduzeće građanima nudi pouzdan, komforan i ekonomičan prevoz, sa voznim parkom od osamdeset klimatizovanih vozila. Sve uz prosečno vreme dolaska po pozivu od dva do maksimalno pet minuta.

 

Na zahtev korisnika biće moguće korišćenje jednog ili više takozvanih VIP vozila više klase.

 

Korisnici usluga slobodno vozilo mogu obezbediti klikom na aplikaciju AS TAXI. Ona se može besplatno preuzeti u Google play prodavnici i instalirati na android uređaju. Time se, bez posredovanja dispečerskog centra, obezbeđuje najbliže slobodno vozilo i maksimalno skraćuje vreme čekanja.

 

Telefoni za usluge taksi prevoza su (023) 611 111 i 512 510.

 

Pročitajte još: AS MAXI TAXI poziva vozače da se pridruže ovom uspešnom timu

 

as taxi

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM