Marketing Vesti Zrenjanin

AS MAXI taxi aplikacija – najkraći put do željenog vozila!

as maxi taxi

Treba vam taksi prevoz do željene destinacije, a bitno vam je da usluga bude brza? Tu je ponuda udruženja AS MAXI taxi, čije usluge su vam danonoćno na raspolaganju.

 

Preporučujemo vam korišćenje aplikacije AS MAXI TAXI. Nju možete besplatno preuzeti u Google Play prodavnici i instalirati na vaš telefon. Na taj način maksimalno skraćujete vreme čekanja na vozilo. A procedura pozivanja je jednostavna i komforna.

 

Ali ne treba da brinete ni ako se opredeljujete za klasični način naručivanja taksi prevoza. Pozivanjem broja (023) 611 111, ili (023) 512 510 opredelili ste se za pouzdan, ekonomičan i komforan prevoz udruženja AS MAXI taxi. Isti slučaj je i prilikom pozivanja ili slanja poruke putem Vibera, na broj 060 521 5 111.

 

Zahvaljujući činjenici da vozni park čini 80 modernih i klimatizovanih vozila, osigurano vam je prosečno vreme dolaska po pozivu na tri do pet minuta.

 

Podsećamo vas da je zrenjaninska kompanija AS MAXI taxi nastala udruživanjem dva važna aktera u oblasti usluga taksi prevoza u Zrenjaninu. To su AS PLUS i MAXI TAXI. Zbog toga se nemojte iznenaditi ako ste, kao redovni korisnik usluga AS PLUS taksija, pozvali baš tu kuću, a pojavi vam se vozilo MAXI taksija, ili obrnuto. U oba slučaja imate vrhunsku uslugu prevoza u gradskom, vangradskom, međugradskom, pa čak i međunarodnom prevozu, sada objedinjene taksi kompanije.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz