Marketing Vesti Zrenjanin

AS MAXI: Prosečno vreme dolaska po pozivu svega tri do pet minuta

as maxi

Udruženje AS MAXI nudi vam usluge taksi prevoza za sve lokacije u gradu i van njega, kao i do udaljenijih destinacija, po dogovoru.

 

Ono što odlikuje ovu kuću je pouzdan i komforan taksi prevoz, kao i brz odziv po pozivu.

 

Zrenjaninsko udruženje AS MAXI nastalo je udruživanjem dva važna aktera u oblasti usluga taksi prevoza u Zrenjaninu. To su AS PLUS i MAXI TAXI. Rezultat je odlična ponuda korisnicima usluga. Njima je više od 80 vozila ove kuće na raspolaganju svakog dana, svih 24 časa.

 

Vozači i operateri u dispečerskom centru, sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu, spremni su da odgovore zahtevima klijentele u veoma kratkom roku.

 

– Pouzdan, ekonomičan i komforan prevoz, uz prosečno vreme dolaska po pozivu od svega tri do pet minuta, to je naša ponuda. I dostupna je u svako doba dana i noći. Omogućavamo klijenteli lak i bezbedan pristup željenoj destinaciji, u gradskom, vangradskom i međugradskom, pa čak i u međunarodnom prevozu – poručuju iz AS MAXI taksija.

 

Telefoni dispečerskog centra su 023/611-111 i 023/512-510. Besplatan poziv ili poruka na Viberu je na broj 060 521 5 111. Tu je i mogućnost korišćenja aplikacije AS TAXI. Nju možete besplatno preuzeti u Google Play prodavnici i instalirati. Time maksimalno skraćujete vreme čekanja.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz