Marketing Vesti Zrenjanin

Ako vam treba sudski tumač za engleski jezik – odaberite eksperta

sudski tumač za engleski jezik
Foto: Pixabay

Engleski jezik u današnje vreme nastavlja da bude jedan od najtraženijih i najpopularnijih jezika na svetu. Gotovo da nema osobe koja će reći kako ne zna ni reč engleskog, a mnogi ističu kako je osnovno znanje engleskog jezika postalo opšta kultura. Ipak, kada je reč o važnim temama i stručnim terminima, potrebno je da se okrenemo ka ekspertima.

 

Da li vam je potreban profesionalan prevod sa sve overom? Da li tražite agenciju koja je dovoljno stručna da možete da joj poverite i najvažnija dokumenta? Na pravom ste mestu jer agencija „Versus“ ima upravo ono što vi tražite. Sudski prevodilac je tu da vam overi i prevede pravosnažan dokument kojim se garantuje istovetnost originala, kao i odličan prevod samog teksta.

 

Razni prevodi sa engleskog jezika, kao i na engleski jezik neki su od najtražeijih u prevodilačkoj agenciji „Versus“. Ukoliko vam treba dobar, precizan i tačan prevod, ova agencija koja već duže vreme veoma uspešno posluje, prava je adresa za vas. Sudski tumač za engleski jezik ove agencije pružiće vam profesionalni prevod sa sve potrebnom overom.

 

Zašto izabrati prevodilačku agenciju Versus?

 

Kada živite u velikom gradu poput Beograda, izbora i opcija je pregršt. Ponekad je izuzetno teško pronaći ono najbolje. Veliki izbor može otežati odluku, zbog toga je potrebno da pogledate sve usluge koje vam nude agencije. Prevodilačka agencija „Versus“ nudi svim svojim klijentima:

 

 • Prevode stručnih tekstova
 • Prevode sa overom sudskih tumača
 • Prevode opštih tekstova i reklama
 • Redakturu, lekturu i korekturu tekstova
 • Simultano prevođenje
 • Konsekutivno prevođenje
 • Kompletnu opremu za konferencijsko prevođenje
 • Pisanje web sadržaja

 

Kao što vidite, usluge su raznolike i mnogobrojne, tako da pokrivaju veliki broj korisničkih potreba i delatnosti. Jedno je sigurno, ova agencija pružiće vam najbolju uslugu i profesionalne prevodioce. Svaka navedna usluga radi se u potpunosti profesionalno, brzo i provereno, dok su želje i ciljevi svih klijenata uvek na prvom mestu. Upravo zbog toga, iza prevodilačke agencije „Versus“ stoji niz zadovoljnih klijenata koji se rado vraćaju po nove usluge i prevode.

 

Koje usluge pruža sudski tumač za engleski jezik?

 

Pored dobrog i kvalitetnog prevoda, sudski tumač za engleski jezik vam nudi mogućnost i overe potrebnog dokumenta, tako da klijenti mogu završiti dve usluge na jednom mestu i tako uštedeti vreme, što je u današnjem brzom i ponekad haotičnom vremenu veoma korisno. Bilo da je reč o poslovnim ili ličnim dokumentima različitih sadržaja, prevodioci „Versus“ agencije će vam na pravi način prevesti i prilagoditi tekst, a u to ulaze čak i prevodi stranih emisija, serija i filmova. Kada se radi o uslugama konkretno sudskog tumača za engleski jezik, posao ovog stručnjaka je da vrši proces prevođenja dokumenata i dokumenacije svih vrsta:

 

 • Pravna akta, ugovori, normativi, standardi
 • Izvodi iz matičnih knjiga
 • Uverenja, potvrde o državljanstvu, lične isprave
 • Sertifikati, atesti, licence
 • Punomoćja, ovlašćenja, izjave, saglasnosti
 • Sudska rešenja, odluke, presude
 • Diplome, svedočanstva, prepisi ocena, potvrde, uverenja
 • Ostala dokumenta iz sfere obrazovanja

 

Broj usluga koje pruža ovaj sudski tumač izuzetno je velik, tako da smo sigurni da će biti od koristi za veliki broj korisnika i klijenata. Drugi stručan naziv za sudskog tumača je i sudski prevodilac jer se radi o osobi koja je u potpunosti ovlašćena od strane suda da prevede i overi prevod dokumenata. Pored toga, potpis sudskog tumača garantuje verodostojnost samog dokumenta, kao i njegov celokupan prevod.

 

Agencija „Versus“ već dugi niz godina okuplja veliki broj veoma zadovoljnih klijenata, što najbolje govori o dostignućima i krediblitetu ove prevodilačke agencije. „Verus“ uspešno sarađuje sa mnogim istaknutim firmama, prestižnim kompanijama, stranim predstavništvima, čak i sa samim državnim organima, tako da ukoliko se odlučite da vam ova agencija radi prevode, možete biti sasvim sigurni da ste u dobrim, stručnim i krajnje profesionalnim rukama.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.