Marketing Vesti Zrenjanin

Akcija nedelje u „Ogrevu“, sve za vašu kuću na jednom mestu!

akcija nedelje u ogrevu

Počela je još jedna akcija nedelje u „Ogrevu“! Za ovu nedelju su u kompaniji „Ogrev“ za svoje sugrađane izdvojili nešto od noviteta. U pitanju su keramičke pločice model „Pietra“, veoma popularne teksture i neutralnih nijansi, obogaćene veoma dopadljivim dekorima.

 

Ukoliko ove keramičke pločice odaberete za svoje kupatilo, onda ga možete kompletirati tuš kabinom sa kadicom, poluprečnika 100cm i umivaonikom različitih dimenzija. Od renomiranog proizvođača umivaonika „Cersanit“ iz Poljske, u prodajnim objektima „Ogreva“ možete pogledati veoma bogatu ponudu sanitarija, ali i keramičkih pločica.

 

„Prozore PVC i sobna vrata kod nas možete pronaći u raznim bojama i dimenzijama. Cena za vrata se kreće od 14.499 dinara, dok su prozori od 4.990 dinara pa na više“, kažu u kompaniji „Ogrev“.

 

I dalje su veoma traženi artikli iz domena boja i lakova, kao i materijal za izolaciju. Zato ovog puta izdvajamo vodootporne ploče, smešu za cementnu košuljicu i pooludisperzije po akcijskim cenama.

 

„Pored ovoga, možete pronaći i još nešto iz našeg asortimana po povoljnim cenama. Iskoristite ove pogodne vremenske prilike i opremite vašu kuću ili stan neophodnim alatima i opremom za održavanje. Možete nas pronaći na tri lokacije. Dve se nalaze u Zrenjaninu, a jedna u Melencima. Dobro nam došli“, poručuju iz „Ogreva“.

 

Pročitajte još: „Ogrev“ nudi odlične uslove plaćanja!

 

U nastavku pogledajte novu akcijsku ponudu i gde se nalaze prodajni objekti „Ogreva“.

 

akcija nedelje u ogrevu

 

Podeli članak
sinovoz
FAM