Hronika Vesti Zrenjanin

U potragu za nestalim mladićem uključeni i dron i avion

miroslav armacki
Miroslav Armacki

Za 23-godišnjim mladićem iz Melenaca, Miroslavom Armackim, potraga na širem potezu između Melenaca i Zrenjanina maksimalno je intenzivirana.

 

Od danas, pretraga terena radi se i uz pomoć drona Gradske uprave Zrenjanin, a uključiće se i avijatičari, koji će avionom uzleteti sa aerodroma Ečka.

 

Miroslav Armacki je 4. jula iz Melenaca krenuo crnim motorom marke „Jamaha“ u pravcu Zrenjanina, a u četvrtak uveče je izgubljen svaki kontakt sa njim. Mobilni telefon mu je bio nedostupan, pa su članovi njegove porodice prijavili nestanak u petak, 5. jula.

 

– Juče nas je na terenu bilo više od šezdeset i pažljivo smo pretraživali teren uz put Melenci – Zrenjanin. Bilo je tu ljudi iz Melenaca, Zrenjanina, Elemira i Taraša, kao i iz firme u kojoj Miroslav radi. Posebno želim da se zahvali momcima iz kluba Racing Banat team. Danas tragamo uz pomoć drona, a avion bi trebalo da pretraži teren prema Mihajlovu – kaže Aleksandar Armacki, Miroslavov stariji brat.

 

On napominje da je Miroslav Armacki u danu nestanka imao na sebi sivu trenerku, maskirne pantalone i maslinaste Adidas patike.

 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Usneriti se i na to da li je mozda neko bio duzan? Pominjalo se i Babatovo? Angazujte ronioce.

  • Usmerite paznju i na to da li je mozda neko bio duzan? Pominjalo se i Babatovo. Angazujte ronioce. Sve aspekte uzeti u obzir.

sinovoz