Hronika Vesti Zrenjanin

Tri osobe prošlog vikenda zadobile telesne povrede

policijska uprava zrenjanin

Tri osobe su zadobile lake telesne povrede u saobraćajnim nezgodama koje su se prošlog vikenda dogodile na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu.

 

Zrenjaninska policija je saopštila danas da su se tokom vikenda dogodile ukupno tri saobraćajne nezgode. Jedna saobraćajka se dogodila zbog neustupanja prvenstva prolaza, a dve zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Bivši vlasnik IPOK-a i saradnik Darka Šarića dobio četiri godine zatvora

 

Osim što su tri osobe povređene, u saobraćajnim nezgodama je pričinjena i materijalna šteta. Ona se procenjuje na oko 85.000 dinara.

 

„Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv sedam učesnika u saobraćaju i izdato je 48 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno osam vozača. Od toga, tri vozača su isključena zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, a pet zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola“, kažu u zrenjaninskoj policiji.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM