Hronika Vesti Zrenjanin

Saopštenje policije povodom “Velikogospojinskih dana” i “Dana piva”

saopštenje policije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju tokom održavanja tradicionalnih manifestacija „Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju i „Dani piva“ u Zrenjaninu, koje će biti održane od 26. do 29. avgusta, najavila je danas zrenjaninska policija.

 

PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju useljivi stanovi, lokali i garažna mesta u naselju Lesnina (Foto)

 

S obzirom na to da se tokom ovih manifestacija očekuje veliki broj posetilaca i da će na putevima biti više vozila nego uobičajeno, saobraćajna policija će regulisati saobraćaj. Patrole će biti raspoređene na svim putnim pravcima ka Zrenjaninu i Novom Bečeju, kao i u samim naseljima. One će omogućavati brže i bezbednije uključivanje u saobraćaj.

 

Policijske kontrole biće usmerene na otkrivanje i sankcionisanja vozača koji čine saobraćajne prekršaje, posebno onih koji voze pod dejstvom alkohola i brzinom većom od dozvoljene.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

“Apelujemo na građane da se striktno pridržavaju svih saobraćanih propisa. Na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju. Takođe, i ostali pripadnici policije će pojačano patrolirati kako bi ove manifestacije protekle bezbedno i bez narušavnja javnog reda i mira”, navodi se u saopštenju.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM