Hronika Vesti Zrenjanin

PRODUŽEN MU PRITVOR: Sin ubijene žene i dalje ostaje iza rešetaka

zrenjaninci se žale na komunalne probleme

Odlukom sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu, produžen je pritvor N. F. (24) iz Bačkog Gradišta, osumnjičenom da je ubio majku. Ovo je potvrđeno portalu zrenjaninski.com u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

 

Osumnjičeni N. F. je neutvrđenog dana, u maju prošle godine, u porodičnoj kući u Bačkom Gradištu, prilikom svađe sa majkom D. F. (55), fizički nasrnuo na nju. On joj je zadao više udaraca pesnicom po glavi, usled čega je nesrećna žena preminula. U nameri da prikrije ubistvo, on je telo zakopao u dvorištu kuće, a o događaju nije obavestio nikoga, sve do dana otkrivanja.

 

Pročitajte još: Uhapšena dvojica Zrenjaninaca jer su bila napolju u vreme policijskog časa

 

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu je, na predlog javnog tužioca, posle hapšenja okrivljenom odredio pritvor zbog opasnosti od bekstva. Pritvor mu je određen i zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i iz razloga što su način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM