Hronika Vesti Zrenjanin

Policija u Zrenjaninu podnela krivične i prekršajne prijave protiv 24 osobe!

centar zrenjanina

Pripadnici Područne policijske uprave u Zrenjaninu podneli su krivične prijave protiv 16 osoba zbog sumnje da su počinile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Prijave su podnete po nalogu nadležnih tužilaštava.

 

Takođe, podnete su prekršajne prijave protiv osam osoba, koje su prekršile naredbu o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

 

Pročitajte još: Dve saobraćajne nezgode, jedna osoba teško povređena

 

Krivične prijave podnete su protiv šest osoba koje su prekršile meru samoizolacije, protiv devet osoba koje nisu postupale u skladu sa naredbom o zabrani kretanja i protiv jednog vlasnika ugostiteljskog objekta zbog nepoštovanja odluke o ograničenju radnog vremena u toku vanrednog stanja.

 

Prekršajne prijave su podnete protiv pet osoba koje nisu poštovale naredbu o zabrani kretanja, već su boravile van svojih stanova i domaćinstava u vreme policijskog časa, i protiv tri osobe koje su zatečene na ulici, a bile su starije od 65 godina.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM